Mașini de lux, vandalizate în curtea Parlamentului. Mesajele scrise de protestatari cu spray

,

Un protest are loc, marţi, 21 decembrie, la Palatul Parlamentului, atât la Camera Deputaţilor cât şi la Senat, la intrările oficiale.

Protestatarii care au dat buzna în curtea Parlamentului au vandalizat mai multe mașini de lux. Au desenat cu spray pe caroseriile maşinilor diferite mesaje, precum ”Hoţi” şi ”Asasini!”.

Citeste si: Angajații CFR au făcut grevă înainte de Sărbători! Oamenii sunt nemulțumiți de salariile mici pe care le au. Peste 100 de trenuri au fost afectate

Mașini de lux vandalizate în curtea Parlamentului.

În parcare Parlamentului sunt autoturisme atât ale angajaţilor din instituţie cât şi ale parlamentarilor, printre care și cele ale ambasadorilor Japoniei și SUA, susțin surse citate de Realitatea.net și G4Media.

În clădirea Parlamentului se afla și ambasadorul Japoniei, Hiroshi Ueda, care a rămas blocat. Ambasadorul Japoniei s-a aflat în imposibilitatea de a ieși din Parlament, din cauza protestatarilor care au pătruns în curte și au încercat să forțeze intrarea în clădire. 

Citeste si: Legea certificatului verde la locul de muncă nu va fi introdusă anul acesta. Liderul AUR, George Simion a făcut anunțul

Aproimativ o sută de persoane au intrat marți în curtea Palatului Parlamentului, zona Senatului, în timpul unui protest organizat de AUR, deşi în zonă erau dispozitive de jandarmi care protejau intrările în Camera Deputaţilor şi în Senat. 

Deputatul AUR George Simion afirma că protestatarii au fost provocaţi de şoferii parlamentarilor, care ar fi arătat semne obscene către cei care au venit la Parlament, pentru a se opune certificatului verde la locul de muncă. 

”Au fost nişte gesturi obscene. Nu intraţi înăuntru, că vor ieşi parlamentarii afară, o să vă explice ei fiecare cum votează”, le-a transmis George Simion celor care îl urmăresc. 

Potrivit Adevarul.ro, Brigada Rutieră a dispus restricţionarea traficului rutier pe bd. Naţiunile Unite, segmentul de drum cuprins între str. B.P.Haşdeu şi bd. Libertăţii, precum şi pe banda I de circulaţie de pe Calea 13 Septembrie dinspre bd. Libertăţii către Hotel Marriot. 

 „Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri.    Pietonilor le recomandăm să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate şi la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înţeles intenţia de a traversa.” transmite Brigada Rutieră.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Salarii mai mari pentru bugetari și pensii majorate pentru militari de la 1 ianuarie 2023. Ce alte idemnizații ar putea crește de anul viitor

Cum răspunde Mircea Geoană (NATO) la apelul lui Dmitro Kuleba, după avertismentul Rusiei: 'În aceste momente, cel mai important este...'

Salarii mai mari pentru bugetari și pensii majorate pentru militari de la 1 ianuarie 2023. Ce alte idemnizații ar putea crește de anul viitor

Ce este sistemul e-SIGUR și cum îi monitorizează pe șoferi. Cei care nu respectă legea sunt pasibili de amenzi uriașe

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies