Marius i-a impus o condiție Andreei Pirui pentru a se împăca cu ea. Incredibil ce i-a cerut: "Totul se învârte în jurul lui!"

,

Marius i-a impus o condiție Andreei Pirui pentru a se împăca. Concurenta de la "Puterea Dragostei" a izbucnit când a auzit care sunt pretențiile iubitului ei.


In articol:

Marius i-a impus o condiție Andreei Pirui pentru a se împăca cu ea,  iar acest lucru nu este deloc pe placul concurentei de la "Puterea Dragostei".

Cei doi au ajuns să se certe în emisiune și chiar să vorbească din nou despre despărțire.

Citeste si: Marius o atacă pe Ligi: "Am mințit pentru tine. Am fugit de tine cât am putut" Ce dezvăluiri a făcut?

Marius i-a impus o condiție Andreei Pirui pentru a se împăca cu ea. Incredibil ce i-a cerut: "Totul se învârte în jurul lui!"

Conflictul pe care l-a avut cu Ligi l-a determinat pe Marius să îi impună iubitei lui să rupă orice legătură cu ea, aceasta fiind condiția pentru ca ei să formeze în continuare un cuplu. Deși de-a lungul timpului s-au mai certat, Andreei Pirui îi este foarte greu să nu mai interacționeze cu Ligi, astfel că a răbufnit în momentul în care Marius i-a cerut să nu mai vorbească cu ea.

Dacă el i-a cerut să rupă prietenia cu Ligi, Andreea Pirui i-a cerut lui Marius să îi spună parola de la telefon, moment în care spiritele s-au încins, iar cei doi au început să se certe foarte tare.

Andreea Pirui: Condiții nu se mai pun între noi, că doar nu mai avem 15 ani. Nici eu nu îi pun lui, nici el nu trebuie să îmi pună mie. 

Marius: Nu e o condiție, eu dacă te văd în prezența ei (n.r Ligi) eu nu vorbesc cu tine. E simplu. E o alegere a mea. Nu e vorba de iubire, e vorba de alegerea mea.

Andreea Pirui: Asta spun, totul trebuie să fie bine pentru tine și apoi restul. Dacă tu nu îmi dai parola de la telefon, tu nu o să mai fii cu mine.

Nu e o condiție, vreau să văd dacă o sa mi-o dai.

Marius: Nu, nu o să ți-o dau. 

Andreea Pirui: Ok, atunci ne despărțim, să fii sănătos.

Citeste si: Marius nu mai rezistă în emisiune: "Îmi doresc să fiu eliminat." A izbucnit după ce s-a întâmplat în Gală

Cum au fost surprinși Andreea Pirui și Marius după ce s-au întors în România? Imaginile vorbesc de la sine

Cum au fost surprinși Andreea Pirui și Marius după ce s-au întors în România? Când toți credeau că s-au despărțit, cei doi au surprins din nou.

Cum au fost surprinși Andreea Pirui și Marius după ce s-au întors în România? Deși părea că relația lor se îndreaptă cu pași repezi către final, se pare că cei doi au reușit să ajungă la un numitor comun și să își rezolve problemele. 

În emisiune s-au tot certat, ba chiar au anunțat că se despart, după care au decis că sentimentele dintre ei sunt mult prea puternice pentru a pune capăt poveștii lor de iubire. Astfel, Marius și Andreea Pirui au decis să lase de-o parte neînțelegerile și să rămână împreună. Alături de ceilalați concurenți de la" Puterea Dragostei", cei doi s-au întors în România, chiar înainte de Marea Finală.

Nici măcar acum, după ce au ajuns în țară, Andreea Pirui și Marius nu pot sta despărțiți. Astfel, cei doi s-au filmat într-un moment de tandrețe și au postat imaginile pe instagram, dorind astfel să arate susținătorilor lor că între ei lucrurile merg din ce în ce mai bine și că nu se mai pune problema unei posibile despărțiri.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Puterea dragostei 13 iulie. Scandal monstru între Marius și Ligi: Tu ești cel mai mare șarpe

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ramona l-a atacat dur pe Gabriel: "Ce să fac eu cu tine? Ești un..." I-a spus cuvinte grele și a făcut dezvăluiri despre trecutul lui: "Ți-ai lăsat fosta...

Elevii dezaprobă iniţiativa Ministerului Educaţiei de a forma comitete anti-bullying: 'Majoritatea cadrelor didactice nu sunt pregătite'. Ce soluție propun

Câți bani a pierdut Culiță Sterp după ce a abandonat Survivor România. Ce nu a spus Faimosul despre competiție

Bogdan Mocanu cere ajutor fanilor! "Nu stiu unde sunt si taxiul imi ia 500 de euro"

Carmen de la Sălciua, concurentă la "Puterea Dragostei" în sezonul 3? Prima declarație despre participare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies