Marius Elisei, în depresie după divorțul de Oana Roman? Mesajul lui a pus pe toată lumea pe gânduri: „Indiferent de cum mă simt și cât de depresiv sunt...”

,
Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman
Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman[Sursa foto: Instagram]

Oana Roman a povestit recent că vreme de mulți ani s-a confruntat cu depresia, iar acum a venit rândul lui Marius Elisei să facă dezvăluiri în legătură cu acest subiect. Ce mesaj a postat pe instagram?


In articol:

Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, a postat pe contul personal de instagram un mesaj care i-a luat prin surprindere pe toți prietenii lui virtuali. Ce dezvăluiri a făcut despre depresie și cu ce probleme se confruntă?

Marius Elisei, în pragul depresiei? A făcut anunțul pe instagram

După ce au încercat o lungă perioadă de timp să uite de probleme și să formeze o familie de dragul fetiței lor, Marius Elisei și Oana Roman au pus capăt mariajului, având în vedere că lucrurile între ei nu mai funcționau. Cei doi au rămas în relații bune și se ocupă împreună de creșterea fetiței lor.

Chiar dacă atât Marius Elisei, cât și Oana Roman par împăcați cu decizia pe care au luat-o și cu ceea ce s-a întâmplat între ei în trecut, acum, fostul soț al vedetei a dezvăluit că mai sunt momente în care nu se simte tocmai bine și în care se confruntă cu simptomele neplăcute ale depresiei. Marius Elisei a recunoscut că a făcut mai multe greșeli, dar că este gata să îndrepte lucrurile pentru ca totul să meargă ca pe roate în viața lui.

Citeste si: Cu ce afecțiune se luptă Oana Roman încă din perioada copilărilei? Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante: „Este extrem de periculoasă și poate fi fatală!”

„Indiferent de cum mă simt și cât de depresiv sunt, soarele va străluci dimineața, iar pe timpul nopții luna va fi acolo.

Vei vedea că aceste zile vor continua să treacă. Vei lăsa aceste zile să treacă și vei pierde 1 an din viață făcând ce? În regulă, mă voi descurca, am făcut câteva greșeli, viața merge înainte.(...). Mergând pe stradă, m-a lovit în plin această stradă (n.r strada fericirii). Oare așa este?”, a scris Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, pe instagram.

 

Marius Elisei, dezvăluiri despre depresie
Marius Elisei, dezvăluiri despre depresie[Sursa foto: Instagram]

Marius Elisei a vorbit despre fericire
Marius Elisei a vorbit despre fericire[Sursa foto: Instagram]

Dezvăluirea făcută de Marius Elisei vine la scurt timp după ce și Oana Roman a vorbit despre depresie.

Vedeta a recunoscut de mai multe ori că s-a confruntat cu această problemă ani la rând și că a reușit să treacă peste momentele mai puțin plăcute doar cu ajutor de specialitate. Oana Roman nu s-a ferit să spună că primele semne de depresie au apărut încă din perioada adolescenței, acesta fiind motivul pentru care a și acumulat mai multe kilograme în plus.

Citeste si: Oana Roman și Marius Elisei au petrecut Paștele împreună! Cei doi au plecat în vacanță alături de fiica lor. Cum au sărbătorit

 

Citește-ne pe

Citește și:

Oana Roman, de urgență la spital după accidentarea din Egipt: ”Începe să mă deranjeze...” Cum se simte vedeta

VITEZA LUMINII Moderna bagă în TESTE vaccinul anti-Omicron

Ce s-a ales de fiica Adrianei Iliescu. Eliza a împlinit 17 ani! Este o adevărată domnișoară

Marius Elisei iubește din nou! Oana Roman l-a dat de gol: „Îi este frică”

Marius Elisei, într-o nouă relație după despărțirea de Oana Roman? Care este, de fapt, adevărul: "Fiecare are dreptul să își vadă de viață, să simtă fericirea"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies