Marius Elisei a reacționat după acuzațiile Oanei Roman. Ce îi reproșează fostei sale soții: "Te-am făcut mamă și nu meritai! Te-am făcut mireasă și nu meritai"

Author: Marina Ionescu

Marius Elisei a reacționat după acuzațiile Oanei Roman

Sursa: Facebook Oana Roman

Marius Elisei a răbufnit în mediul online după ce Oana Roman l-a vorbit de rău. Iată ce declarații a făcut fostul partener al vedetei.

Marius Elisei și Oana Roma n au decis să pună punct relației pe care o aveau, astfel, cei doi au pornit pe drumuri separate în viață. Totul părea că intră pe un făgaș normal, însă lucrurile nu au stat întocmai. Cei doi au început să se atace în mediul online și să facă acuzații grave.

Citește și: "El are bani doar de țigări și de băutură" Oana Roman, atac dur la adresa lui Marius Elisei:”Mă obligă să-i transmit public mesajele trimise în ultima perioadă”

Marius Elisei a reacționat după acuzațiile Oanei Roman. Ce îi reproșează fostei sale soții: "Te-am făcut mamă și nu meritai! Te-am făcut mireasă și nu meritai"

În urmă cu câteva zile, Oana Roman a făcut mai multe declarații despre Marius Elisei, dar și despre sora sa, Catinca Roman. Astfel, fostul partener de viață al vedetei nu a mai suportat și a răbufnit.

Marius Elisei a rugat-o pe Oana Roman să nu mai vorbească despre el, pentru că minte în unele lucruri pe care le transmite urmăritorilor ei de pe rețelele sociale.

Mai mult, bărbatul s-a enervat foarte tare, motiv pentru care i-a adus câteva jigniri acesteia. Iată ce i-a transmis!

Citește și: Ce face Marius Elisei, la o lună după ce s-a despărțit de Oana Roman: „Sunt gata să fiu fericit”. Bărbatul a apărut pe Internet cu zâmbetul până la urechi

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

"Deci te rog frumos să încetezi să mai vorbești despre mine și niște aberații care știi bine că multe dintre ele sunt niște minciuni. Tu niciodată nu te uiți în oglindă înainte să vorbești? Niciodată nu te gândești înainte să vorbești? Că poate cineva, mai târziu, va avea de suferit. Crezi că mă ataci așa cum crezi tu că o să mă ataci? Dacă vrei să ne atacăm, ne atacăm și vei vedea că o să ieși în pierdere.

Faci niște afirmații care crezi că te ajută la ceva?", a spus fostul partener al vedetei pe Instagram.

" Plus de asta, ține cont că te-am făcut mamă și nu meritai, te-am făcut mireasă și nu meritai, nu meriți nimic, absolut nimic la ce caracter ai, adevăratul tău caracter! Dacă mă apuc să-ți dau masca aia jos, nu știu dacă o să fie bine, dar eu mă gândesc la cine o să sufere mai târziu. Și nu uita, vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă! Ar trebui să-mi mulțumești!", a mai adăugat acesta.

Oana Roman, dezvăluiri cutremurătoare despre lupta cu depresia: ”Eu am greșit. Drumul spre vindecare este lung...” Vedeta a trecut prin momente cumplite

Citește și: „Am trăit ani de zile un abuz emoțional mental extrem”. Oana Roman face dezvăluiri despre cele mai grele momente din timpul relației cu Marius Elisei

Bineînțeles, Oana Roman nu s-a putut abține când a văzut felul în care vorbește despre ea, astfel că a ținut să aibă o reacție, însă nu nervoasă de data aceasta, ci ironică.

"A venit și răspunsul. Mulțumesc. Un adevărat gentleman educat, inteligent și plin de bun simț. Ceri să îți mulțumesc pentru că am avut voință și determinare să arăt așa azi? Bine. Îți mulțumesc!",  a scris Oana Roman după replicile jignitoare ale fostului ei soț.