Marius Craciun, dezvaluiri despre comportamentul Elenei Marin din spatele camerelor: „Ea tot timpul ne-a spus că îi place de noi...”

,
survivor elena marius andrei
Elena Marin, Marius Crăciun și Andrei Dascălu[Sursa foto: Instagram]

Miercuri, Marius Crăciun și Andrei Dascălu, au fost invitați în platoul WOWbiz, unde au făcur mărturisiri în exclusivitate despre Survivor România 2021.


In articol:

In Marea Finală Survivor România 2021, evenimentul care a ținut cu sufletul la gură milioane de telespectatori, au fost calificați cei trei sportivi, Faimosul Zannidache,  aflat in competitie inca din prima zi, de mai bine de o jumatate de an și războinicii Andrei Nedelcu si Marius Crăciun, de la care am aflat câteva detalii unice

despre Marea Finală, cât și despre foștii lor concurenți

Ce spun războinicii despre Elena Marin?

În cadrul emisiunii WOWbiz, Marius Crăciun și Andrei Nedelcu au făcut declarații în exclusivitate despre Survivor România. Aceștia au vorbit și despre Elena Marin, faimoasa pe care au cunoscut-o mai bine după ce s-au unit echipele. Ei susțin că Elena obișnuia să se victimizeze, chiar și atunci când nu era cazul. Aceștia au explicat cum în Consiliu începea sa reproșeze lucruri, spunând că este jignita, chiar dacă nu se întâmpla așa.

„Când s-au certat baieții rău cu Elena și s-au făcut bisericuțe, poate atunci s-a gândit că trebuie să meargă pe calea asta. Ea nu a mai fost jignită. În Consiliu îmi era milă de ea. De la unificare, când am început să îi cunosc pe băieți, am vazut că se victimiza în continuare și în câmp noi stăteam cu băietii și nu îi făcea nimeni nimic.

Î n Consiliu începea sa reproșeze, să spună că este jignită, dar nu îi făcea nimeni nimic. Elena chiar se victimiza”,  a recunoscut Andrei Dascălu. 

Se pare că Faimoasa i-a acuzat pe aceștia că nu au coloană vertebrală, după cum Marius a afirmat. Mai mult decât atât, între cei doi și Elena s-a instalat o relație de dușmănie, potrivit spuselor acestora:

„Noi am devenit dușmanii Elenei, nu ne mai privea la fel.

Ea tot timpul ne-a spus că îi place de noi pentru că suntem educați, iar la următoare discuție ne-a spus că nu avem coloană vertebrală, că se vede caracterul nostru. I-am spus că dramatizează foarte mult, erau niște chestii pe care le ducea la extrem și încerca să îi denigreze pe ceilalti”, a mărturisit Marius.

Citeste si: Cum arată Elena Marin după o schimbare radicală de look: ”Sunt într-un loc în care visam de șapte luni să ajung”

S-a răcit relația de prietenie cu Maria Chițu!

Maria Chițu nu a prins un loc in  Marea Finala Survivor Romania 2021, însă a fost singura femeie din competitie Survivor care a reușit să rămână cât mai mult alăuri de Faimoasa, Elena Marin, ajungând chiar să o întreacă pe aceasta. În schimb, relația dintre ea și cei doi Războinici, Marius și Andrei, s-a răcit treptat. 

„Am decis să ne separăm pentru că nu mai eram o echipă, Maria a spus ca nu ne va mai susține. Eu am fost mereu alături de ea, iar apoi a fost un șoc atunci când a spus că nu o susținem. Când Zanni a plecat în excursie, eu am rămas cu Andrei și Maria a rămas în cealaltă baracă și i-am spus să vină să stea cu noi, ca să nu stea singură noaptea. I-am zis de două ori și nu a vrut. Iar Andrei s-a trezit peste noapte si a văzut-o pe Maria, care se speriase foarte rău, si i-a spus să vina la noi in baracă”,  a declarat Marius Crăciun, la „Ștafeta mixtă”.

„Prima data a spus ca nu vine, tot din orgoliu, dar i-am luat eu paturile si le-am pus la noi”,  a adăugat Andrei Dascălu.

Citeste si: EXCLUSIV! Concurenții de la Survivor 2021 au ajuns în România. Primele declarații la cald din aeroport: ”Este inimaginabil...”

Andrei Dascălu, despre victoria lui Zannidache

Cei doi Războinici au recunoscut în emisiunea WOWbiz că se așteptau să fie dificil să câștige împotriva lui Zanni, ținând cont că acesta este un Faimos. 

„Zanni a ieșit favorit aproape mereu și în finală m-am gandit la asta. Am sperat și mi-am dorit să câștig, dar era un mic gând care spunea că mă lupt cu un Faimos la voturi și că e greu. Dar sunt mândru că am făcut lumea fericită, nimeni nu îmi reproșează nimic, pentru mine acesta este câștigul”

În primul joc din finală am fost nervos pe mine ca nu puteam să mă liniștesc, presiunea era prea mare și nu puteam sa o transform în ceva pozitiv dar ușor, ușor m-am calmat. Eram conștient că o sa trec mai departe. Ce nu mi-a plăcut a fost când am intrat cu Marius, mi-aș fi dorit să mă calific eu primul, să rămâna el cu Zanni și a trebuit sa ne duelăm noi doi și unul dintre noi să intre la vot”,   a mărturisit Andrei Dascălu.

Citeste si: REACTIA Elenei Marin dupa ce Zanni a fost desemnat castigatorul Survivor Romania 2021! Ce au facut cei doi in fata tuturor concurentilor

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

REACTIA Elenei Marin dupa ce Zanni a fost desemnat castigatorul Survivor Romania 2021! Ce au facut cei doi in fata tuturor concurentilor

Granzii europeni pregătesc mutări spectaculoase: Pirlo - la Barcelona, Zidane - la PSG

Simona Halep îl DISTRUGE pe Smiley! De ce NU l-a vrut la nunta ei sub nicio formă! Ce s-a întâmplat între cei doi

Cum arată Elena Marin după o schimbare radicală de look: ”Sunt într-un loc în care visam de șapte luni să ajung”

Zanni, mărturisiri sfâșietoare despre fratele său. A aflat că s-a sinucis în timp ce era la Survivor România: ”Nu îmi vine să cred...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies