Marius a călcat strâmb? Ella l-a dat de gol în emisiune: "L-am văzut când vorbea cu..."

,

O afirmație făcută de Ella a reușit să încingă spiritele în cuplul Andreea Pirui și Marius. A călcat sau nu strâmb concurentul de la "Puterea Dragostei"?


In articol:

Ella a fost acuzată de foarte multe ori că încearcă să despartă cuplurile din casa "Puterea Dragostei". După ce Daiana și Gabriel și-au spus adio, acum, Marius și Andreea Pirui au ajuns să se certe, totul din cauza unei dezvăluiri făcută de Ella în timpul emisiunii.

Citeste si: Ce face Hamude dupa ce fratele si tatal lui au fost arestati

Marius a călcat strâmb? Ella l-a dat de gol în emisiune: "L-am văzut când vorbea cu..."

Când părea că tensiunile din casă au dispărut, un nou detaliu a reușit să încingă spiritele. Ella a dezvăluit că în urmă cu mai multe luni l-a surprins pe Marius vorbind cu o altă femeie, lucru care i-a atras atenția Andreei Pirui. Dacă inițial concurenta a tratat totul în glumă, ulterior, aceasta i-a cerut socoteală lui Marius, mai ales că Ella susține că în momentul în care acesta vorbea cu o altă femeie, cei doi formau deja un cuplu.

Marius, vizibil deranjat de acuzațiile care i se aduc, a ținut să precizeze că momentul a avut loc în luna decembrie, atunci când el nu forma un cuplu cu Andreea Pirui, însă explicațiile lui nu au reușit să o convingă pe concurentă că spune adevărul și de aici până la ceartă a mai fost doar un pas.

Citeste si: Ramona, dezamăgită de Nikolas: "Nu îl mai vreau. M-a deranjat ce a făcut..." Incredibil ce decizie a luat concurenta de la "Puterea Dragostei"

Ella: Avea în telefon M și inimoară.

Marius: Știe și ea, era în luna decembrie. Pentru că un astfel de mesaj l-a văzut și Pirui, așa că nu te face că ploua Andreea pentru că știi și tu.

Tu nu erai în emisiune, a fost în săptămâna când ai fost plecată.

Ella: Ba era! 

Andreea Pirui: Deci nu cred că tu ai vorbit atunci cu ea. 

Marius: Nu am vorbit, am primit o notificare. E aceeași chestie pe care ai văzut-o și tu. Noi nu eram împreună. 

Se pare că neînțelegerile dintre Marius și Andreea Pirui au continuat și după disputa din emisiune, având în vedere că el a anunțat oficial că relația lor a luat sfârșit.

Citeste si: Ce a apărut pe pagina lui Marius, după ce a anunțat că s-a despărțit de Andreea Pirui: „Mahalagioaică, băutoare....”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Pedofil filmat în Oradea, în timp ce molestează o fetiţă. Unde l-au prins poliţiştii VIDEO

Marius și Andreea Pirui s-au despărțit. Nu va mai fi nicio nuntă: "Prefer să aflați de la noi..."

OMV oferă GazpromBank euro pentru gaz rusesc

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Bianca, scoasa pe brate de Livian din platou, dupa ce el a spus ce simte pentru Ramona. Ce explicatii i-a dat Livian Biancai

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies