Mario Simen, la “În oglindă”, pe canalul de YouTube theXclusive

,

"M-a durut chestia aia, oarecum m-am simțit așa, abandonat. Cred că ăla e cel mai greu moment din viața mea”

Mario Simen, bărbatul devenit celebru pe TikTok pentru transformările sale prin intermediul machiajului, a împărtășit cele mai dureroase experiențe ale vieții sale într-un interviu emoționant, în cadrul emisiunii "În Oglindă", realizată de Mihai Ghiță și difuzată pe canalul YouTube theXclusive.

Citeste si: Cine este Mario Simen, un tânăr în vârstă de 24 de ani, cu vise mari de viitor și cu un trecut apăsător. Copilăria i-a adus un bagaj de traume: „Tatăl meu a consumat alcool, erau foarte multe scandaluri”

Mario Simen, la “În oglindă”, pe canalul de YouTube theXclusive

Pentru publicul său de pe rețelele de socializare, Mario Simen este un artist excentric, exuberant și talentat. Puțini știu însă că în spatele acestei imagini se ascunde un suflet sensibil, vulnerabil care gestionează cu greu anxietățile de zi cu zi.

"Este greu în fiecare zi să te lupți cu gândurile tale. Este obositor și cred că am obosit foarte tare să trec prin stările astea(...) Sunt gânduri că nimic din ceea ce fac nu este bine, mă subapreciez foarte tare.(...) Sunt doar gânduri negre, anxietate, atacuri de panică.(...) Oamenii nu vor să vadă tristețea, oamenii vor să vadă veselie, oamenii au așteptarea de la tine să te vadă tot timpul vesel, să le dai o stare bună", a mărturisit influencerul.

Citeste si: Mario Simen a povestit cu greu despre momentul în care a fost la un pas să își ia viața. Tânărul în vârstă de 24 de ani se confruntă cu o serie de probleme apăsătoare: „Am obosit foarte tare să trec prin gândurile astea”

Viața nu a fost una ușoară pentru Mario Simen. Provine dintr-o familie săracă, dominată de alcoolismul tatălui care a dus la plecarea, pentru o perioadă a mamei sale, și poartă pe umeri suferințe greu de gestionat. Nu poate număra zilele în care mânca doar "pâine cu unsoare și atât" sau cele în care nu avea pachet la școală și copiii rădeau de el. A ascuns în cotloanele minții chiar și momentul în care mama sa nu a mai suportat scandalurile și a decis să plece de acasă, deși era adolescent.  

"Tatăl meu consuma alcool și mama mea nu mai suporta, chiar nu mai suporta, și a decis să plece. M-a durut chestia aia, oarecum m-am simțit așa, abandonat. Cred că ăla e cel mai greu moment din viața mea(...) Nu-mi mai aduc foarte bine aminte discuția, știu doar că mama nu mai era dimineață acasă. Mi-a spus că pleacă, că o să ne vedem și că o să fie totul bine. Nu avea unde să ne ia și pe noi, pentru că avea un salariu foarte mic, eu eram un copil sărac, eram o familie săracă. Nu avea unde să mă ia cu ea sau pe sora mea. A trebuit să rămânem cu tata",  a povestit cu emoție în glas Mario Simen.

Întregul interviu emoționant îl puteți urmări aici:

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Sanse slabe pentru aderarea României și Bulgariei la Schengen înainte de votul cheie de la Bruxelles?

Consiliul şi Comisia Europeană vor da explicații în PE pentru votul anti România și Bulgaria din Consiliul JAI

Sanse slabe pentru aderarea României și Bulgariei la Schengen înainte de votul cheie de la Bruxelles?

Respingerea României, Bulgariei și Croației la Schengen va slăbi UE!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies