Mario Simen, dezvăluiri despre cel mai dureros moment din copilăria sa. Plecarea mamei l-a făcut să se simtă al nimănui: „Nu avea unde să ne ia și pe noi. A trebuit să rămânem cu tata”

,
Mario Simen, dezvăluiri despre cel mai dureros moment din copilăria sa

Plecarea mamei l-a făcut să se simtă al nimănui: „Nu avea unde să ne ia și pe noi. A trebuit să rămânem cu tata”

[Sursa foto: Captură YouTube theXclusive]

Mario Simen, tiktokerul în vârstă de 24 de ani, cu obiective mari, care a avut parte de o copilărie dureroasă, a povestit în exclusivitate care este cea mai dureroasă amintire din copilăria lui.

Invitat în emisiunea „În oglindă”, difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive și moderată de prezentatorul Mihai Ghiță, Mario Simen a povestit care este cea mai dureroasă amintire din copilăria lui.

Nevoită să plece din cauza consumului de alcool al soțului, mama lui Mario l-a lăsat pe el și pe sora lui la tată, neavând resurse financiare cu care să-i crească.

Mario Simen s-a simțit al nimănui la divorțul părinților și plecarea mamei

Mario Simen s-a simțit al nimănui la divorțul părinților și plecarea mamei

Mario Simen s-a simțit al nimănui la divorțul părinților și plecarea mamei

[Sursa foto: Captură YouTube theXclusive]

Întrebat de Mihai Ghiță care este cel mai marcant moment pe care l-a trăit în copilăria lui, Mario Simen și-a adus aminte de ziua în care mama lui a decis să pună punct relației cu tatăl lui și să plece, lăsându-l pe el și pe sora lui acolo.

„Ar fi un moment. Nu mai știu exact când s-a întâmplat, dar rețin că atunci, părinții mei, în ziua aceea s-au despărțit. Tatăl meu, cum ziceam, consuma alcool, și mama nu mai suporta așa că a decis să plece. M-a durut chestia aia, oarecum m-am simțit un pic, așa, abandonat. Cred că ăla e cel mai greu moment din viața mea”, a mărturisit Mario.

În ciuda faptului că s-a simțit abandonat, Mario nu și-a judecat mama pentru că a plecat și nu l-a luat cu ea, fiind conștient de situația materială precară pe care o aveau cu toții, în familie.

Citeste si: Cine este Mario Simen, un tânăr în vârstă de 24 de ani, cu vise mari de viitor și cu un trecut apăsător. Copilăria i-a adus un bagaj de traume: „Tatăl meu a consumat alcool, erau foarte multe scandaluri”

„Eram cu toții acasă, exceptând sora mea, dar nu-mi mai aduc aminte exact. Nu-mi mai aduc aminte foarte multe, nu știu exact care a fost discuția însă știu doar că mama nu mai era, dimineața, acasă. Mi-a spus că pleacă, mi-a spus că o să ne vedem și că o să fie totul bine, nu avea unde să ne ia și pe noi pentru că avea un salariu foarte mic, eu eram un copil sărac, eram o familie foarte săracă, nu avea unde să mă ia cu ea, sau pe sora mea, așa că a trebuit să rămânem cu tata”, a povestit Mario Simen. 

Mario Simen, despre copilăria alături de tatăl lui: „A fost și frumos și urât”

Mario Simen, despre copilăria alături de tatăl lui: „A fost și frumos și urât”

Mario Simen, despre copilăria alături de tatăl lui

[Sursa foto: Captură YouTube theXclusive]

Mario Simen a petrecut un an și trei luni fără mama lui, din momentul plecării ei. Tiktokerul a povestit cum a fost pentru el această perioadă de conviețuire cu tatăl în casă.

„A fost frumos și urât în același timp. A fost frumos pentru că a avut grijă de noi, în tot timpul acesta nu ne-a neglijat, am avut ce să mâncăm, am avut, oarecum, ce să îmbrăcăm, în limita bunului simț, cât ne permitea situația. A fost rău pentru că încă consuma alcool. Tatăl meu este un om foarte bun atunci când este treaz. Este un om foarte bun, foarte sufletist, însă și despărțirea asta l-a afectat mult mai mult și, oarecum, își descărca frustrările pe noi atunci când era beat, se certa cu noi. Spunea cuvinte tari. Spunea chestii despre mama.

Citeste si: Paulina, mărturisiri uluitoare din culisele carierei sale! „Nu mă simt neapărat interpretă!” Iată cine este artista celebră care a inspirat-o în creațiile sale!

(...) Am mai vorbit (n.r.: cu mama), eu atunci eram la liceul de arte, la Oradea, și m-am mai văzut cu mama. După aceea, ea a plecat în Italia să lucreze acolo, a stat un anumit timp și, când s-a întors, a mai stat puțin pe la o prietenă, din câte îmi aduc aminte, și apoi s-a întors înapoi”, a declarat Mario Simen.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

“Ieftin Scump”, o nouă emisiune pe canalul de YouTube theXclusive

Bătălie pentru cei mai buni medici! Marile reţele private de sănătate înghit zeci de clinici din ţară

“Ieftin Scump”, o nouă emisiune pe canalul de YouTube theXclusive

Ionuț Rusu, dezvăluiri despre momentul în care a fost amenințat, în timpul unui spectacol, cu pistolul: „Am luat niște bani”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies