Marinescu dă cărțile pe față și spune totul despre despărțirea de Aya. Urmărește o nouă ediție Puterea Dragostei sâmbătă, 20 februarie, de la ora 16:00, la Kanal D

,
MArinescu spune totul
Marinescu dă carțile pe fata despre despărtirea de Aya

O nouă ediție Puterea dragostei plină de momente tensionate are loc sâmbătă, 20 februarie 2021, la Kanal D.


In articol:

Marinescu dă cărțile pe față în această ediție și spune totul despre relația pe care a avut-o cu Aya. Motivul despărțirii dintre cei doi a fost unul plauzibil după cu precizează Cristian Marinescu. Acesta a recunoscut de curând că formează un cuplu cu Maria, dar se pare că lucruri din trecut,neterminate, nu le dau pace în relație.

Marinecu și Aya au format un cuplu la un moment dat în emisiunea Puterea dragostei. Cei doi s-au despărțit la acea vreme pe motiv că el se îndrăgostise de o altă concurentă.

În această ediție Marinescu spune totul despre relația pe care a avut-o cu Aya și inconvenientele care au dus la despărțirea lor.

”Mama Ayei nu m-a plăcut. Pot spune că și eu la rândul meu, că nici părinții mei n-ar fi fost de acord să fiu eu într-un cuplu cu Aya.”, a mărturisit Marinescu.

Se pare că mama Ayei nu ar fi acceptat relația lor, iar Marinescu a ținut să lămurească aceste aspecte, și nici părinții săi la rândul lor nu ar fi acceptat-o pe ea.

Alexandra este foarte revoltată și îi spune cuvinte dure lui Marinecu, care recunoaște doar ce vrea.

”Tu ai venit să te milogești de mine să te ajut într-o chestie.

Tu ai venit!”

Alexandra  nu mai suporta atitudinea lui Marinescu
Alexandra ii spune cuvinte dure lui Marinescu

Marinescu spune că se desparte de Maria dacă Adriana îl acceptă în viața ei.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 19 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Maria, dezvaluiri socante despre Mariana si Rares!

Un nou scandal are loc în casa Puterea dragostei

Alexandra și Mădălina sunt la un pas de a se lua la bătaie.

Între cele două concurente există tensiuni puternice și niciuna nu cedează. 

”Ai grijă cum vorbești, vezi că ai tupeu cam mult.”, i-a spus Alexandra.

”Vorbesc cum vreau. Am tupeu!”, a spus Mădălina.

Aya încearcă să amplifice și mai mult cearta dintre cele două concurente: ”În loc să fii fericită că a învățat ceva de la tine, stai și o ameninți.”,

i-a spus Alexandrei. 

”Mă ce să învăț de la ea, că e cea mai mare falsă. E cea mai mare falsă!”, a replicat Mădălina.

Scandal la Puterea dragostei
Madalina si Alexandra la un pas de a se lua la bataie

Cearta dintre cele două fete nu se oprește până când celelalte concurente nu intervin între ele.

Mariana face dezvăluiri incredbile despre Alexandra: ”Decât să-și facă niște operații eșuate ca ale tale, mai bine să nu-și facă deloc, pam, pam.”

Cristina Mihaela anunță care sunt cele mai votate fete din casa Puterea dragostei din această săptămână, dar și cei mai voțati băieți.

”A sosit momentul să aflăm cine sunt cele mai votate trei fete. Haideți să aflăm cine sunt cei mai votați trei băieți.” 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 19 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Maria, dezvaluiri socante despre Mariana si Rares!

Poveste IMPRESIONANTĂ de viață: un actor român care a jucat alături Steven Seagal, Dolph Lundgren sau Victor Rebengiuc a renunțat la tot și a devenit călugăr

Zanni a spus că Ana Porgras nu va fi niciodată iubita lui! Cum a reacționat marea gimnastă și ce a dezvăluit Jador

Adriana face dezvăluiri incredibile despre Alexandru: ”Am niște poze și conversație...” Urmărește o nouă ediție Puterea dragostei vineri, 19 februarie, de la 11:00 și de la...

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 18 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Alexandra, ultimatul pentru Codrut!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies