Marina Almășan, adevărul din spatele despărțirii de Victor Socaciu: „Personajul care ne tulburase liniștea a reapărut. A fost începutul sfârșitului”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 17 iun 2024, 15:54

Marina Almășan a vorbit despre motivul care a stat la baza divorțului de Victor Socaciu

Sursa: Captură YouTube Kanal D

Marina Almășan a fost invitată duminică, pe 16 iunie, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a dezvăluit amănunte din relația cu fostul ei soț, Victor Socaciu.

Relația Marinei Almășan cu regretatul Victor Socaciu a fost una foarte tumultuoasă, întrucât amândoi au avut episoade de infidelitate. Deși, inițial, cei doi au reușit să treacă peste aceste evenimente, la un moment dat cineva a produs o ruptură iremediabilă între ei.

Ce s-a întâmplat între Marina Almășan și Victor Socaciu

În anul 2011, presa autohtonă scria că Marina Almășan se deghiza pentru a nu fi recunoscută atunci când se întâlnea cu omul de afaceri Georgică Cornu. La

scurt timp după răspândirea acestor informații, în 2012, soțul ei a anunțat despărțirea, din cauza infidelității femeii.

„Omul despre care citeam în ziare era cu totul altul decât cel pe care îl știam și care mă privea din oglindă, era un personaj odios, fără scrupule, care spărgea case, distrugea familii, își înșela soțul, toca banii miliardarilor, se păruia cu nevestele geloase”,  declara Marina Almășan, cu ceva timp în urmă.

Citește și: Marina Almășan face declarații uluitoare despre Andreea Marin! „Am invidiat-o”. Motivul pentru care prezentatoarea TV îi purta pică vedetei

Ulterior acestor evenimente, s-a aflat că, de fapt, Victor Socaciu a fost primul care a înșelat pe parcursul căsniciei. Însă, în ciuda infidelității reciproce, Marina Almășan a făcut tot posibilul pentru a-și salva căsnicia.

În acest sens, Denise Rifai a vrut să afle, concret, ce eforturi a făcut invitata pentru a nu pierde relația cu partenerul ei, așa că i-a adresat Întrebarea Roșie, cu numărul 24: „

Cum ați luptat pentru soțul dumneavoastră, Victor Socaciu?”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marina Almășan a dezvăluit adevărul din spatele despărțirii de Victor Socaciu

Deși fostul ei soț a făcut public episodul infidelității ei, Marina Almășan a preferat să mascheze evenimentele neplăcute din căsnicia lor cât de mult a putut. De asemenea, cei doi au încercat să readucă lucrurile la normal și să-și salveze relația, însă amanta lui Victor Socaciu a reapărut în viața lui, ceea ce a produs o ruptură ireversibilă în familia lor.

Citește și: După ce l-a prins pe Victor Socaciu că o înșală, Marina Almășan a fost părăsită în căminul conjugal: „Am fost amândoi atât de orgolioși”. Fostul soț a regretat fapta comisă

„În primul rând, ascunzând ceea ce se întâmplase în familia noastră cu un an înainte de despărțire. Am simțit că nu trebuie să știe lumea de rătăcirea pe care a avut-o Victor, am considerat amândoi că a fost o greșeală, și-a asumat-o, și-a manifestat dorința de a repara, am încercat să reparăm, după care se pare că personajul acela care ne tulburase liniștea a reapărut.

Am aflat cu totul și cu totul întâmplător și atunci, practic, a fost începutul sfârșitului”,  a povestit Marina Almășan în cadrul interviului cu Denise Rifai.