Mariana, dezvaluire incredibila despre Andrei! "Femeia care ai cerut-o in casatorie chiar aici in Istanbul" Aflati cum va reactiona Aya si ce se va intampla, joi, 15 iulie, la Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

,
Mariana de la puterea dragostei
Mariana a facut noi dezvaluiri uluitoare despre Andrei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mariana lanseaza o dezvaluire incredibila din culisele vietii amoroase a lui Andrei! Aflati cum va reactiona Aya si ce se va intampla cu relatia lor!


In articol:

Saptamana aceasta a inceput in casa Puterea dragostei in aceeasi atmosfera tensionata deoarece s-au iscat din nou multe certuri si reprosuri dure intre concurenti.

In primele zile ale saptamanii, s-au petrecut multe momente tensionate. Inca de luni, Victor a intrat in confilct cu Radu, dupa ce saptamana precedenta ajunsese la cutite cu Codrut, dupa ce acesta din urma explodase de gelozie.


Tot in editia de luni, concurentii au avut parte insa si de o surpriza de proportii, atunci cand in casa lor si-a facut aparitia o noua fata care a intrat in emisiune pentru a-si cauta jumatatea.

In editia de miercuri, certurile au continuat cu un scandal de amploare intre Alexandra pe de o parte si Andrei si Aya pe de alta parte. Aceasta a incercat sa ii puna la punct pe cei doi, sperand ca va putea sa scoata la iveala adevaratele lor sentimente.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

In editia de joi a emisiunii Puterea dragostei, certurile vor degenera din nou in casa iubirii. Totul va pleca de la invidii vechi si orgolii puternice. Aya si Andrei se vor confrunta din nou cu atitudinea malitioasa a Marianei.

Aceasta va lansa o dezvaluire incredibila din culisele vietii amoroase a lui Andrei, subliniind faptul ca barbatul ar fi avut o aventura cu o alta femei chiar in Istanbul.

Si mai mult decat atat acesta ar fi cerut-o si in casatorie. Pe de alta parte, Aya pare ca ar fi stiut despre toate aceste lucruri si va incerca sa o combata pe Mariana.

aya puterea dragostei
Aya incearca sa o combata pe Mariana[Sursa foto: Captură KANAL D]

Indragita productie Puterea dragostei face parte din   programul TV   al postului Kanal D și este vizionata zilnic de multi telespectatori. Daca nu vreti să ratati nicio editie a emisiunii, acum o puteti urmări si online.

Puterea dragostei este difuzata live video pe Kanal D, accesand  pagina oficiala de LIVE STREAM  de pe laptop, tableta sau telefonul mobil.  

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei-Ediţia de luni, 12 iulie-Prima parte- VIDEO. Cristina Mihaela, anunț neașteptat!

aya puterea dragostei
Aya si Andrei ajung in camera rosie pentru a discuta intre patru ochi[Sursa foto: Captură KANAL D]

Aflati ce se va intampla cu relatia dintre Aya si Andrei si ce alte tensiuni se vor isca in casa iubirii, intr-o noua editie incendiara Puterea dragostei, joi, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 14 iulie 2021 – A doua parte- VIDEO. Alexandra, război cu Andrei și Aya: "Teatru!"

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 14 iulie 2021 – A doua parte - VIDEO. Alexandra, război cu Andrei și Aya: "Teatru!"

Next level în industria pompelor funebre - înmormântarea eco: Sicrie din ciuperci

ŞOC! Iată planul ascuns al lui Vladimir Putin cu Ucraina! Motivul real pentru care Armata rusă va intra în forţă în ţara vecină cu noi

Motivul despărțirii Bernei de Philip! A tras-o de păr în Centrul Vechi: ”Am vrut să cer ordin de protecție!”

Live Stream Online Puterea Dragostei-Ediţia de luni, 12 iulie-Prima parte- VIDEO. Cristina Mihaela, anunț neașteptat!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies