Motivul despărțirii Bernei de Philip! A tras-o de păr în Centrul Vechi: ”Am vrut să cer ordin de protecție!”

,
Bernadette
Bernadette, fostă concurentă Puterea Dragostei[Sursa foto: KANAL D]

Bernadette este fostă concurentă la "Puterea Dragostei", a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de fostul ei iubit, Philip, de asemnea concurent la show-ul "Puterea Dragostei".


In articol:

Berna și Philip s-au cunoscut în cadrul emisiunii ”Puterea Dragostei”, unde după câteva săptămâni formau un cuplu foarte fericit la vremea aceea. Berna și Philip au fost printre cele mai îndrăgite cupluri din cel de-al doilea sezon, ”Puterea Dragostei”.

Aceștia au avut parte de multe neînțelegeri, certuri și împăcări, la un moment dat fanii nici nu mai știau dacă Berna și Philip mai sunt împreună sau nu. Foștii concurenți de la ” Puterea Dragostei ” nu au avut o relație foarte liniștită, fapt pentru care relația s-a destrămat pe parcurs și cei doi au ajuns la despărțire. 

De ce s-au despărțit Berna și Philip?

Încă de când erau în emisiunea ”Puterea Dragostei”, Philip a cerut-o în căsătorie pe Berna, pe malul Bosforului în Istanbul. Ulterior, după terminarea emisiunii, cei doi și-au continuat relația acasă, în România. Relația nu a decurs cum trebuie, la vremea respectivă niciunul dintre cei doi nu a vrut să vorbească despre ce s-a întâmplat, de fapt, între ei.

Recent, Berna, întrebată într-o emisiune TV, despre fosta ei relație, aceasta a mărturisit totul.

Gelozia a fost motivul rupturii relației, iar mai apoi a conducând la acțiuni mult mai grave:  "Am avut momente foarte grele în viața mea, dar vreau să le pun deoparte și vreau să fiu foarte fericită, pentru că asta contează cel mai mult. Ne-a distrus gelozia relația. Nu aveam voie să fac absolut nimic, adică nu petreceri, nu cluburi, nu ieșeală cu fetele, și el la fel.", a dezvăluit aceasta, la Antena Stars. 

Bernadette a mai mărturisit și faptul că fostul partener, Philip a agresat-o, dar aceasta l-a iertat trecând peste, pentru că îl iubea foarte mult. După despărțire, tânăra s-a gândit să ceară un ordin de protecție, după ce fostul ei iubit a tras-o de păr în Centrul Vechi:  "Am vrut să cer ordin de protecție. Am mers în Centrul Vechi cu prietenele mele și mă văzuse, mi-a promis ceartă, dar nu credeam. A venit după mine și m-a tras puțin de păr și m-a speriat foarte tare. Așa este el cu adevărat cu fetele.", a spus Bernadette.

Citeste si: Berna și Philip s-au despărțit definitiv! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dat vestea pe instagram: „Nu mă mai asociați cu Philip!”

Cine este noul pretendent al Bernei?

Se pare că blondina nu stă pe loc și încearcă, din nou, să se îndrăgostească. Berna a recunoscut că schimbă câteva mesaje cu unul dintre  "protejații" lui Alex Velea, de la Golden Gang, cu care s-a cunoscut pe Instagram:  "Am pus eu un story acum ceva timp și mi-a răspuns la acel story și am început să vorbim foarte deschis. A făcut lucruri foarte drăguțe, la care nu mă așteptam, pentru că, în primul rând, credeam că este foarte fițos și arogant, pentru că așa sunt artiștii din ziua de azi și m-am gândit: <<Doamne, am scăpat de unul și dau de altul...>>", a precizat fost concurentă de la ”Puterea Dragostei”.  

Citeste si: Berna a uitat de Philip și iubește din nou. Cine e noul ei iubit? Primele fotografii cu cei doi!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Berna și Philip s-au despărțit definitiv! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dat vestea pe instagram: „Nu mă mai asociați cu Philip!”

Ancheta Suediei toarnă gaz pe foc în scandalul Nord Stream: S-au întărit suspiciunile de sabotaj grav

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Cel mai iubit cuplu de la Puterea Dragostei și-a spus adio! Decizia care a luat pe toată lumea prin surprindere. Cine sunt cei doi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies