Exclusiv! Maria Lungu, adevărul despre despărțirea de Mircea Eremia: "Nu mi-a plăcut că am aflat din presă că s-a rupt legătura"

,
Maria Lungu despre despartirea de Mircea Eremia

Ce spune Maria Lungu despre desparirea de Mircea Eremia

[Sursa foto: Instagram]

Fosta concurenta de la Puterea Dragostei a recunoscut faptul ca ea si Mircea Eremia nu mai formeaza un cuplu.

Măria Lungu a dezvăluit în premiera pentru Online Story faptul că nu mai formează un cuplu cu Mircea Eremia, însă au rămas în relații foarte bune.

Totul a plecat de la distanta, Măria preferând să petrecea foarte mult timp la Chișinău, iar Mircea fiind foarte ocupat cu concertele prin tara.

Maria Lungu, adevarul despre despartirea de Mircea Eremia

"Nu stiu ce a fost în capul lui pentru că eu, de data asta, după cum am și zis, o să fiu foarte atenta. Nu o să mă mai duc cu capul înainte, o să încerc să fac totul pas cu pas. Eu nu voiam să spun pentru că nu mai vreau să fiu ranița. Nu mai vreau să sufăr, am obosit să sufăr. Chiar daca oamenii îmi scriu, până la urma ce îmi e dat, aia voi face. 

Citeste si: Natalia a recunoscut abia acum: "Ceva, ceva a fost între noi" Care este cel mai mare defect al lui Sorin de la Casa Iubirii

Tocmai de asta am zis și eu la un moment dat, el cam refuza să vorbească despre acest subiect. Chiar daca a spus în gluma că mă cere, oamenii au așteptări. Am vorbit cu el la telefon, însă foarte puțin. Eu m-am trezit într-o dimineața și mereu eram la telefon, m-am trezit fară niciun mesaj și cu multe comentarii că, ai văzut, mai, Mario ce a zis Mircea? Am zis că nu vorbesc nimic, nici nu l-am sunat. Daca el nu vrea să vorbească, nu am ce să zic. Noi nu avem de împărțit nimic, nu văd de ce nu am vorbi. Daca vrea să vorbească, ar fi frumos să facă asta. Acum trebuie să îmi dea și divorțul, nu?

Maria Lungu, adevarul despre despartirea de Mircea Eremia

Maria Lungu este din nou singura

[Sursa foto: Instagram]

Maria Lungu a aflat din presa ca s-a despartit de Mircea Eremia

Îl înțeleg și pe el, eu nu cred că i-am greșit cu ceva lui. Dar asta este, mergem mai departe. Lucrurile au luat-o un pic razna, e și distanta. Mai venea și el aici și eu acolo. El a început și cu concertele și ne-am îndepărtat destul mult. Noi nu am avut o relație oficiala, dar s-a rupt din cauza distantei. El mai venea pe aici și eu vedeam anumite imagini cu el, e greu la distanta. Am rămas prieteni, a dezvăluit Măria Lungu. 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Sibienii au primit-o cu bratele deschise pe Andreea Mantea, amfitrioana reality show-ului "Casa iubirii”! “Am avut o discutie cu Mos Craciun…”

Nepoata liderului suprem al Iranului îndeamnă lumea să întrerupă legăturile cu Teheranul: Spuneți-le guvernelor voastre să nu mai sprijine acest regim criminal

Sibienii au primit-o cu bratele deschise pe Andreea Mantea, amfitrioana reality show-ului "Casa iubirii”! “Am avut o discutie cu Mos Craciun…”

Orhan din serialul Totul pentru familia mea, momente dificile pe patul de spital! Iată ce intervenție chirurgicală delicată a suferit recent celebrul actor Cüneyt Mete, la scurt...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies