Maria Dragomiroiu, îndrăgita interpretă de muzică populară, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

,

Maria Dragomiroiu a avut o viață tumultuoasă, despre care va vorbi cu generozitate, față în față cu Denise Rifai.

Maria Dragomiroiu, una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România, cu o voce și o imagine inconfundabile, vine sâmbăta aceasta, de la 22:00, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, pentru a se dezvălui publicului telespectator.

Maria Dragomiroiu, îndrăgita interpretă de muzică populară, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

În 1977, după 7 ani de muncă și perseverență,  Maria Dragomiroiu  câștiga concursul “Floarea din grădină”, trofeul care avea să-i  deschidă o adevărată călătorie a succesului.

În cei peste 40 de ani de carieră a lansat 23 de albume și a obținut Discul de Aur pentru vânzările record ale albumului “Cântecul și dragostea”. Anual, efectuează un turneu pe pământ American, bucurându-i cu muzică plină de sensibilitate pe românii plecați din țara lor natală.

Citeste si: Maria Dragomiroiu, în costum de baie la 66 de ani. Cum s-a fotografiat pe plaja din Miami. Fanii au reacționat imediat

Maria Dragomiroiu a avut o viață tumultuoasă, despre care va vorbi cu generozitate, față în față cu Denise Rifai. Artista are 2 copii, 4 nepoți și este căsătorită cu impresarul său, Bebe Mihu.

Este vocea tot ce aveți mai scump?”, “Cum a devenit părul lung marca Mariei Dragomiroiu?”, “De câte ori nu ați avut nici măcar bani de pâine?”, “Cum ați învățat să trăiți cu frica?”, “De ce nu ați avut curajul să divorțați de primul soț?”, “Când a început mama să vă iubească?”, “Când a început Dumnezeu să vă audă rugăciunile?”  sunt doar cateva dintre cele 40 de întrebări adresate Mariei Dragomiroiu în ediția de sâmbătă a emisiunii moderate de Denise Rifai, la Kanal D, de la ora 22:00!

Citeste si: Maria Dragomiroiu, despre alimentul care o menţine tânără: "O dată pe săptămână. Nu sunt așa de la Dumnezeu, am grijă de mine"

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Maria Dragomiroiu, în costum de baie la 66 de ani. Cum s-a fotografiat pe plaja din Miami. Fanii au reacționat imediat

Carambol cu 9 mașini între Brașov și Predeal. Circulația pe DN1 se desfășoară pe un fir

Maria Dragomiroiu, în costum de baie la 66 de ani. Cum s-a fotografiat pe plaja din Miami. Fanii au reacționat imediat

Maria Dragomiroiu și soțul ei se tem să mai organizeze spectacole: "Sunt în stare foarte proastă"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies