Maria Chițu, dezvăluiri incendiare despre dialogul pe care l-a avut cu Faimosul Culiță Sterp: "Am zis ca te trag..."

,

Maria Chițu de la Survivor România face dezvăluiri incendiare despre Culiță Sterp. Războinica a spus fără perdea tot ce i-a făcut Faimosul.


In articol:

În ediția din această seară, Maria a fost în centrul atenției. Războinica susține că Faimosul Culiță se numără printre bărbații care i-au făcut avansuri de când a intrat în competiția sportivă, Survivor România 2021.

Citeste si: Ei au ieșit învingători! Ce echipă a câștigat cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii?

Maria, dezvăluiri incendiare despre Culiță Sterp

De cand a intrat in competitie, Maria Chitu se afla in centrul atentiei aproape de fiecare data, fie ca e vorba despre un scandal sau despre anumite remarci in care si ea este implicata.

În consiliul din această seară, Maria a fost în centrul atenției. Războinica a fost implicată într-un scandal cu Sorin și Starlin. Cei doi Războinici au susținut că este falsă, prefăcută și că a venit în competiție cu o strategie.

Faimosul Zannidache a intervenit în scandalul dintre Războinici și l-a susținut pe Sorin. Faimosul consideră că Maria a venit cu o strategie și că a venit în competiție pentru a se asocia cu persoanele Faimoase.

"Voiam să subliniez ce a spus Sorin despre Maria, că a venit cu o strategie. Ea caută vânătoarea asta de momente. A avut o mică discuție cu Jador pe traseu, cu gura îi spunea "Lasă-mă în pace!", dar cu sufletul spunea "Vino!".

Când Jador s-a apropiat, ea a continuat să spună "Lasă-mă!", dar a pus mâna pe el. A căutat un moment și cu Culiță. I-a spus lui Culiță, "Te ador, Culiță!", a spus Zanni, fiind de părere că tânăra încearcă să intre pe sub pielea Faimosului, deși acesta are iubită acasă. 

Citeste si: Jador a ajuns în România! Cine l-a așteptat la aeroport? Faimosul a izbucnit în lacrimi când a văzut-o: „Nu mă așteptam să fie aici...”

Războinica susține că faimosul Culiță Sterp i-a făcut niște complimente: „ In primul rand, Culita s-a bagat in seama si

a spus anumite lucruri si am comentat la ce a spus el. Nu am spus eu "Te ador, Culita!", a fost o continuare la ceea ce imi spunea Culita. Vorbeai ca e ea mai buna (Irisha), era vorba de silicoane..."

Culiță a recunoscut că i-a spus Mariei: "Te trag sanii în jos"

Replica concurentei l-a făcut pe Culiță să se rușineze și să-și pună mâinile la ochi, în timp ce Zanni și Seby au izbucnit în râs instant.

Hohotele de râs au ținut câteva secunde bune, Maria Chițu fiind mărul discordiei și în propria echipă.

Ceilalți concurenți nu par să creadă o iotă din ceea ce spune Maria despre Culiță Sterp, mai ales că faimosul are acasă o iubită care urmează ca în doar câteva săptămâni să-l facă tătic. Zanni este convins că războinica înceracă să se bage pe sub pielea Faimosului.

Citeste si: Iubita lui Sorin de la Survivor România 2021 a făcut anunțul: „Un membru al familiei lui Sorin a...” Ce se întâmplă în familia concurentului după ce acesta a fost criticat în mediul online?

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Survivor Romania 2021. Maria Chitu, dezvaluiri total neasteptate in Consiliul de Nominalizare despre Culita Sterp. Razboinica sustine ca Faimosul i-ar fi facut avansuri:"A...

Primarul Sucevei: Avem statistici cu bolnavi care s-au vindecat după trecerea cu moaştele Sfântului Ioan cel Nou prin spital

Din pacate, incepem saptamana cu o stire trista! Doliu in Romania: s-a dus si el! Ni se prapadesc artistii

Razboinicii au nominalizat! CINE a fost propus spre eliminare in primul consiliu de nominalizare al saptamanii la Survivor Romania?

Ei sunt castigatorii primului joc de imunitate al saptamanii! Ce echipa va face nominalizari in consiliu?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies