Jador a ajuns în România! Cine l-a așteptat la aeroport? Faimosul a izbucnit în lacrimi când a văzut-o: „Nu mă așteptam să fie aici...”

,
Jador după ce a ajuns în România
Jador după ce a ajuns în România[Sursa foto: Captură KANAL D]

După aproape 4 luni petrecute în Republica Dominicană, Jador a ajuns în România. Ce dezvăluiri a făcut Faimosul pe aeroport?


In articol:

Jador s-a întors acasă după ce a fost eliminat de la Survivor România 2021. Faimosul a fost așteptat de o mulțime de persoane la aeroport și a făcut și primele declarații după revenirea din Republica Dominicană.

Ce a spus fostul concurent de la Survivor România 2021?

Cum a fost așteptat Jador de prietenii lui? Primele imagini cu Faimosul după ce a revenit de la Survivor România 2021

Apropiații lui Jador i-au urmărit întreg parcursul la Survivor România 2021 și au văzut cât de mult i-a lipsit hrana acestuia, motiv pentru care l-au așteptat la aeroport cu tort și preparate fast food. Nu doar prietenii s-au înghesuit să îl întâmpine pe Faimos, ci și fanii acestuia, astfel că mulți l-au așteptat pentru a se fotografia alături de el.

Așa cum era de așteptat, cea mai emoționantă revedere a fost cea cu mama Faimosului. După aproape 4 luni petrecute departe de țară și de toți cei dragi, Jador și-a strâns mama la piept, iar cea care i-a dat viață nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

A plâns în hohote, dar de această dată au fost lacrimi de fericire, având în vedere că Faimosul a ajuns cu bine în țară.

Citeste si: Reacție neașteptată după eliminarea lui Jador de la Survivor România: „Nu ai cum să nu iubești omul ăsta...Te iubesc!” Cine a postat mesajul în mediul online?

„Nu mă așteptam să fie mama cu tata aici.

Mama nu a venit nici măcar la absolvirea facultății și a venit acum. Se pare că e mai important Survivorul decât absolvirea facultății. Da, am fost emoționat, am emoții. Nu mi-am dorit să ies, dar dacă aș fi rămas nu aș mai fi fost locul 1 și mie nu îmi place să fiu locul 2 într-o încăpere. M-am transformat, am învățat multe lucruri, mă bucur că am participat la emisiunea asta, mă bucur că atâția oameni mă susțin.
Nu îmi vine să cred ce e în țară și că mă iubesc atât de mulți oameni. Îi rog să nu îi mai hate-uiască pe restul pentru că la fel ca mine au făcut foamea, suntem vai de capul nostru. Nu doar eu am fost accidentat, au fost mici accidente și printre ei. La mine a fost ceva foarte grav, dar să se gândească și la ei.”,
a spus Jador imediat cum a ajuns în România.

Citeste si: Jador, primele declaratii despre coechipierii lui dupa ce a fost eliminat de la Survivor Romania 2021

 

Citește-ne pe
Citește și:

Primul mesaj al lui Bogdan Mocanu dupa ce Jador a fost eliminat de la Survivor Romania 2021! Ce gest a facut fratele lui de cruce

Gabriela Firea: Mi s-a transmis că eu și dl Tudorache am fost furați la vot

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Jador si-a rupt dintele la Survivor Romania 2021. Cu ce alte probleme de sanatate in afara de accidentare se confrunta acum fostul Faimos:"Am fost cel mai bolnavicios de...

Jador a facut anuntul-bomba despre casatorie la Survivor Romania 2021. Catalin Morosanu va fi nasul de cununie!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies