Marele anunț a fost făcut la Puterea dragostei: Cine e favoritul săptămânii și cine părăsește competiția

,
Cristina Mihaela Dorobantu
Cristina Mihaela Dorobantu a anunțat cine e favoritul săptămânii

A fost o gală plină de tensiune la Puterea dragostei. Iată cine a ieșit favoritul săptămânii!


In articol:

Cel mai votat concurent din această săptămână a fost Cristian Comănici la băieți, în timp ce la fete cea mai votată a fost Alexandra Cărare. În cele din urmă, liderul suprem al casei este Alexandra Cărare, care a obținut cele mai multe voturi săptămâna aceasta!

Alexandra Cărare este tot cea care primește premiul săptămânal de 1.500

de euro.

Cea care părăsește casa Puterea dragostei este Mihaela, chiar dacă cea care a fost declarată liderul casei este o fată. Mihaela și-a exprimat dorința de a merge acasă și, în ciuda faptului că ar fi trebuit să rămână conform votului, Cutia Pandorei a lăsat-o să meargă acasă.

Mihaela nu a reușit, din păcate, să adune prea multă susținere în timpul reality-show-ului și chiar ea își dorea să părăsească show-ul.

La final, Cristina Mihaela Dorobanțu i-a mulțumit pentru participare, i-a spus că se bucură că a cunoscut-o și că, cine știe, poate cu altă ocazie va mai face parte din show dacă își va dori acest lucru.

Mihaela pleacă de la Puterea dragostei
Mihaela pleacă de la Puterea dragostei

Mihaela s-a sărutat cu Romeo

Mihaela s-a sărutat cu Romeo în casa Puterea dragostei, însă cei doi nu au ajuns, în cele din urmă, să formeze un cuplu. 

În aceeași emisiune s-a sărutat și Cristian Marinescu și Maria, însă cei doi pare că vor forma cu adevărat un cuplu.

Gala de astăzi a fost una plină de conflicte, Alexandra Cărare și Meda certându-se foarte tare. Mai mulți concurenți au fost implicați în conflicte, în ciuda faptului că Gala a fost organizată chiar de Ziua Îndrăgostiților, iar concurenții ar fi trebuit să lase deoparte tensiunile dintre ei.

Prezentatoarea show-ului, Cristina Mihaela Dorobanțu, a anunțat că un concurent "își minte cu nerușinare" iubita din casă, spunându-i unei fete din afara casei că relația pe care o are la Puterea dragostei e doar de show. Cristina Dorobanțu a precizat că situația va fi discutată luni, urmând să fie anunțată și decizia privind acest concurent.

Este foarte interesant despre cine este vorba, însă vom afla acest lucru doar în emisiunea de luni Puterea dragostei, care va fi difuzată la Kanal D de la ora 11:00 și 17:00.

Concurentul ar putea fi Cristian Marinescu, ce, recent, s-a cuplat cu Maria. Este al treilea cuplu pe care Marinescu îl formează în casă, după ce a mai fost cu Aya și cu Andreea. El a fost acuzat chiar de Andreea că s-a folosit de ea.

Citeste si: Doua cupluri de la Puterea dragostei s-au duelat pentru titlul de "Cuplul lunii" si pentru premiul de 1500 de euro! Cutia Pandorei a decis cuplul castigator!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Scene halucinante în Gala de Valentine's Day! Concurenții se bat, decorul este distrus! Urmărește Puterea dragostei duminică, 14 februarie, de la 16:00 și 19:00 pe Kanal D

Accident GRAV cu 4 mașini pe Autostrada A1! Traficul se desfăşoară dirijat

Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație

Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut anunțul: Cine sunt favoriții săptămânii la Puterea dragostei!

Gabriel de la Puterea Dragostei, atac dur la adresa lui Zannidache de la Survivor România 2021: „Te-ai văzut la televizor și...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies