Scene halucinante în Gala de Valentine's Day! Concurenții se bat, decorul este distrus! Urmărește Puterea dragostei duminică, 14 februarie, de la 16:00 și 19:00 pe Kanal D

,
Bătaie la Puterea dragostei
Bătaie în Gala Puterea dragostei

Scene uluitoare au loc în Gala Puterea dragostei de duminică, 14 februarie.


In articol:

Concurenții se iau la bătaie și distrug decorul.

Cristina Mihaela Dorobanțu este și ea șocată de evenimentele din Gala de 14 februarie, ce ar fi trebuit să fie una a iubirii, însă devine una a tensiunilor și conflictelor.

Prezentatoarea show-ului Puterea dragostei anunță și că unul dintre concurenți a încercat să seducă o concurentă din casă în timp ce discuta să fie și cu o tânără din afara casei.

Să fie acesta nimeni altul decât Cristian Comănici?

Cristina Mihaela Dorobantu
Cristina Mihaela Dorobanțu, șocată de acțiunile concurenților

Recent, la Puterea dragostei au apărut imagini cu Cristian Comănici sărutând o americancă. Mariana nu a părut deloc afectată, ba chiar a râs și a spus că nu o interesează. Cristian Comănici, în schimb, și-a pus mâinile în cap în timp ce imaginile erau difuzate pe ecranul televizorului la Puterea dragostei.

Comănici susține că își dorește în continuare o relație cu Mariana și că el i-a spus acesteia că s-a sărutat cu americanca și că aceasta l-a mușcat de gât.

Meda și Alexandra, la cuțite

Se pare că cea care sare la bătaie este Alexandra Cărare, care are mai multe dispute cu mai multe concurente în acest sezon Puterea dragostei.

De data aceasta, cea cu care ar fi în conflict e Meda, cu care se cunoaște de afară.

Alexandra este într-un conflict permanent și cu Aya, pe care a fost la un pas să o bată în câteva rânduri.

Imaginile de mâine arată cum Meda îi spune celei care încearcă să o agreseze că nu a căzut din pricina concurentei, ci fiindcă s-a împiedicat. Decorul arată și el distrus, cu scaunele dărâmate. În mod cert nu așa ar fi trebuit să arate o Gală Puterea dragostei de Ziua Îndrăgostiților, însă tensiunile din casă își spun cuvântul.

Alexandra Cărare a avut, la începutul sezonului 3, pentru o scurtă perioadă o relație cu Nicos.

În cele din urmă cei doi s-au despărțit și au început să se certe foarte tare și să se jignească incalificabil. Recent, cei doi au revenit la sentimente mai bune unul față de celălalt, iar iubiții lor, Codruț și Meda, au început să fie geloși. 

Alexandra a ținut să lămurească faptul că nu își mai dorește un cuplu cu Nicos. "Băi, ești nebun? Nu mai vreau să fiu cu tine, nu mă interesează ce faci tu cu Meda", i-a spus ea lui Nicos.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Sărbătoare în casa Puterea Dragostei! Urmărește o ediție incediniară sâmbătă, 13 februarie, de la ora 16:00, la Kanal D.

Alexandru Rafila, despre SCANDALUL cu publicarea datelor privind testarea: 'Dacă postezi niște date care sunt incorecte, e un dilentantism'

Zanni a spus că Ana Porgras nu va fi niciodată iubita lui! Cum a reacționat marea gimnastă și ce a dezvăluit Jador

Gabriel de la Puterea Dragostei, atac dur la adresa lui Zannidache de la Survivor România 2021: „Te-ai văzut la televizor și...”

O nouă bătaie la Puterea dragostei! Urmărește o ediție incendiară vineri, 12 februarie, de la 11:00 și 17:00 la Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies