Marea Finală “Bravo, ai stil! Celebrities” va fi difuzată sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 20:00

,

Câștigătoarea va fi desemnată, în direct, la Kanal D, în urma voturilor telespectatorilor


In articol:

  “Bravo, ai stil! Celebrities!”, sezonul care a reunit în rândul concurentelor cele mai cunoscute și admirate nume din showbiz-ul autohton, ajunge la final sâmbătă, 19 decembrie. După Semifinală, care va avea loc săptămâna această, pe 12 decembrie, totul va întra în linie dreaptă, așadar două etape cruciale mai sunt de depășit până la deznodământul acestui sezon exploziv.

 După luni de  zile de competiție, în care au demonstrat că își merită locul în concurs și s-au duelat stilistic, indraznețele concurente mai au de parcurs foarte puțin până la Marea Finală, care își va desemna, în direct, în urma voturilor telespectatorilor, câștigătoarea. Cea care va fi încoronată cea mai stilată femeie din România, va întra în posesia marelui premiu de 100.000 de lei, intr-o Finală cu totul specială care se va desfășura pe parcursul a patru ore de emisie.   

Sâmbăta aceasta, ultimul “hop” înaintea Marei Finale

În Semifinala anunțată pentru această sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 20:00, Andreea Tonciu, Alexandra Ungureanu, Oana Radu, Deea Codrea, Theo Rose și Cristina Siscanu se vor duela stilistic, pentru un loc în Marea Finală a acestui sezon. 

 “Mă încearcă emoții uriașe! Cei din față micilor ecrane sunteți mai implicați, știu că deja sunteți cu mâna pe telefon, știu că deja trimiteți SMS-uri pentru a va susține favorita!”,  spune Ilinca Vandici în prima ediție a acestei săptămâni “Bravo, ai stil! Celebrities”, înainte de a le invita în platou pe cele șase semifinaliste ale acestui sezon fabulos.

Citeste si: Galerie foto! Cine sunt semifinalistele “Bravo, ai stil! Celebrities” si care este parcursul lor stilistic in competitia de la Kanal D

Aflat la cel de-al șaselea sezon, “Bravo, ai stil!”, show-ul care premiază stilul și atitudinea a devenit rapid un fenomen național, dovadă stand cifrele uriașe de audiență înregistrate, comunitățile din mediul online care s-au transformat în adevărate fan cluburi de sute de mii de susținători.

Concurentele care au pășit în platoul emisiunii au atras atenția unei țări întregi prin curaj, spontaneitate, atitudine și modul în care își pun în valoare personalitatea prin ținute.

Nu ratați Semifinala “Bravo, ai stil! Celebrities”, în această sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D, în care cele șase celebrități vor avea de înfruntat ultima bătălie stilistică înaintea de Marea Finală, programată pentru 19 decembrie! Desemnarea caștigatoarei va fi făcută în direct, în urma voturilor telespectatorilor. Cea mai stilată femeie din România va întra în posesia onorantului titlu precum și a marelui premiu în valoare de 100.000 de lei.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Duminică, de la ora 11:30, o nouă ediție „Apel la consilier”, prezentată de Eva Pavel, la Kanal D. Ulcerul - cauze și simptome

Atac armat pe un aeroport din Australia. Bărbatul a fost arestat / VIDEO

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Minivacanță de Sfânta Maria, august 2022. Câte zile libere primesc salariații cu prilejul sărbătorii Adormirii Maicii Domnului

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies