Marcela Fota a reușit să-și cumpere bolidul de lux pe care soțul i l-a promis înainte să se stingă din viață: „Știu că soțul meu se uită” Artista se plimbă acum la volanul unei mașini de sute de mii de euro

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 25 oct 2023, 01:25

„Știu că soțul meu se uită, și știu că nu am voie să spun”

Sursa: Instagram Marcela Fota

Marcela Fota a reușit să-și îndeplinească un mare vis, acela de-aș cumpăra bolidul de lux mult dorit. Recent, interpreta de muzică populară și-a etalat noua mașină pe Instagram, în timp ce se afla în drum spre o nouă destinație de vacanță.

Marcela Fota radiază de fericire, lucrurile merg din ce în ce mai bine în viața ei, mai ales pe plan personal. Artista se bucură de fiecare zi petrecută alături de fiul și iubitul ei, un tânăr în vârstă de 23 de ani. Cât despre partea financiară, artistei îi merge la fel de bine, recent și-a schimbat mașina și a ținut să le arate și fanilor din online noul ei bolid de lux.

Marcela Fota conduce un bolid de lux de sute de mii de euro

Recent, artista a plecat la munte alături de fiul său și de cele mai dragi persoane din viața sa, printre care se numără sora și nepoata sa, Mariana și Tara Căpitănescu.

În timp ce se îndrepta spre noua destinație de vacanță, Marcela Fota a fost surprinsă pe șosea, în timp ce se afla alături de fiul ei în noua mașină.

Artista și-a îndeplinit visul, acela de a avea un bolid de lux alb s-a îndeplinit, după ce și-a vândut vechea mașină neagră.

Citește și: Marcela Fota, taxată din cauza relației pe care o are cu un bărbat de 23 de ani. Ce coleg de breaslă s-a revoltat

Interpreta de muzică populară se plimbă acum la volanul unei mașini de lux, un BMW X6, al cărei preț pornește de la 100.000

de euro, potrivit wowbiz.ro.

În anul în care soțul său s-a stins fulgerător din viață, artista a postat în mediul online un mesaj prin care își exprima dorința de a-și schimba mașina cu una albă, pentru ca soțul ei să ia aminte și să știe exact ceea ce își dorește.

Pentru că soțul ei nu a reușit să-i mai cumpere mașina dorită, căci în 2020 a încetat din viață, după ce a suferit un infarct, la doar 47 de ani, acum, artista a reușit să-și cumpere bolidul mult dorit.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Știu că soțul meu se uită, și știu că nu am voie să spun, dar tu știi! Ce am eu, dar o vreau puțin mai mare, următorul model, și să fie albă, te rog!”,

a fost mesajul pe care Marcela Fota l-a postat în mediul online, înainte ca soțul său să-și piardă viața.

Citește și: Marcela Fota și-a pus fanii pe jar: „Uneori vrei să fii fericită cu oameni care nu vor” Ce se întâmplă între ea și iubitul de 23 de ani

 

 

 

 

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!