Marcela Fota iubește din nou, la doi ani după moartea soțului. Cine este iubitul artistei. Este cu 22 de ani mai tânăr decât ea

Author: Madalina Maftei

Marcela Fota iubește din nou, la doi ani după moartea soțului

Sursa: Instagram Marcela Fota

Soarele a răsărit și pe strada Marcelei Fota. La doi ani de la moartea soțului, artista a găsit din nou calea spre iubire. Cine este bărbatul care i-a furat inima?

Marcela Fota a trecut printr-o perioadă foarte grea, după ce soțul ei a încetat din viață, chiar în preajma sărbătorilor de iarnă. Bărbatul, în vârstă de 47 dea ani, a suferit un infarct în timp ce se afla la coadă pentru a plăti taxele anuale. În ciuda manevrelor efectuate de medici, acesta nu a mai putut fi salvat.

Marcela Fota și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat cu 22 de ani mai tânăr decât ea

Moarte fulgerătoare a soțului a pus-o la pământ, însă, Marcela Fota a știut că trebuie să rămână puternică pentru fiul ei.

„Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă, pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere.

Sunt într-o relație.
Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu. Indiferent de ce aș face eu în această viață, nu las să îl afecteze pe el sub nicio formă”, a spus Marcela Fota, în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Marcela Fota, motivul pentru care fiul său nu îi spune”mamă”: ”Niciodată nu mi-a zis...” Artista a dezvăluit totul

La doi ani de la tragedia care i-a schimbat viața complet, se pare că Marcela Fota și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat cu 22 de ani mai tânăr decât ea. Tânărul are foarte mulți bani, ocupându-se de o afacere pe care o deține familia sa. Compania la care acesta este manager se pare că a fost fondată în urmă cu mai bine de 15 ani, iar, în 2021, a reușit să obțină o cifră de afaceri uriașă și, astfel, să fie pe primul loc în domeniul ei de activitate în județul Dolj.

Datele arată că cifra de afaceri a fost de peste 82 de milioane de lei (peste 16 milioane de euro), potrivit Fanatik.ro.

Artista susține că tânărul este doar un prieten de familie, însă lucrurile au evoluat destul de mult între ei. Totuși, aceasta încearcă să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor.

”Nu sunt deloc interesată să vorbesc despre acest subiect. Nu am spus și nu spun decât că sunt într-o relație. Ceea ce este foarte normal, sunt femeie la 45 de ani, mai mult nu vreau să discut despre acest subiect”, a declarat artista pentru sursa citată.

Citeste si: Marcela Fota, mesaj sfâșietor în ziua în care ar fi trebuit să aniverseze 3 ani de la nuntă. Artista, îngenuncheată de durere după moartea soțului

Soțul unei cunoscute interprete de muzică populară a MURIT tragic! A suferit un infarct chiar în timp ce se afla la coadă pentru a-și plăti taxele

 

 

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies