Marcel Vela, anunț important despre noua ordonanță militară: "Am luat măsuri împreună cu Patriarhia Română"

O nouă ordonanță militară va fi emisă astăzi sau mâine de către autorități, iar Marcel Vela a anunțat ce ar putea cuprinde aceasta.


In articol:

Marcel Vela a confirmat că este nevoie de o nouă ordonanță militară pentru a clarifica anumite aspecte legate de desfășurarea sărbătorilor pascale.

Citeste si: Ce rezervă financiară are România? Ministrul Finanțelor a făcut anunțul: "Ne ajunge pentru..."

În contextul în care până când credincioșii vor sărbători Învierea Domnului mai sunt doar câteva zile, ministrul de Interne, Marcel Vela, a precizat că autoritățile, împreună cu Patriarhia Română, au luat o serie de măsuri, astfel încât sărbătoarea Paștelui să se desfășoare în condiții cât mai bune și fără ca oamenii să fie puși în pericol.

Marcel Vela, anunț important despre noua ordonanță militară: "Am luat măsuri împreună cu Patriarhia Română"

Aflat la Azuga, Marcel Vela a precizat că noua ordonanță militară care va fi emisă va curpinde măsuri legate de sărbătoarea Paștelui.

Citeste si: Se dau 3.000 de EURO de la stat! Astăzi s-a făcut anunțul oficial. Cine poate lua banii - capital.ro

Citeste si: Dupa coronavirus, inca o boala se raspandeste rapid in Romania! Sunt 19.756 de cazuri confirmate pana in prezent

"Astăzi vom anunţa nişte măsuri pe care le-am luat împreună cu Patriarhia Română, astfel încât să venim în întâmpinarea celor care sărbătoresc Sfintele Paşti şi cred că vor înţelege faptul că am depus toate eforturile astfel încât şi credincioşii, şi clericii să fie protejaţi, dar, în acelaşi timp, să se bucure şi de Sfintele Paşti şi de lumină. Nu pot să fac acum estimări pe durata restricţiilor, pentru că tot ceea ce decidem se face în urma unor analize pertinente, făcute cu celeritate de către specialişti. Totul este acum impropriu pentru a estima date exacte, (...) având în vedere că totul depinde de dinamica şi de evoluţia infecţiei cu coronavirus", a spus Marcel Vela, potrivit agerpres.ro 

Citeste si: O asistentă medicală din Ţăndărei, al treilea cadru medical care a murit din cauza COVID-19

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies