Marcel Toader, DECLARATII SOC despre sotia lui: "Asa e, m-am folosit de banii ei, care-i problema? Gabriela nu mai exista pentru mine". Vezi ce spune Gabriela Cristea

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:48

In timp ce Gabriela Cristea inca isi revine dupa despartire, Marcel redevine sufletul petrecerilor.

La petrecerea Oanei Roman a dansat, a flirtat si a dedicat, el stie cui, melodii de jale. In plus, a facut niste declaratii socante.

 

Prezenta in platoul emisiunii WOWbiz, Gabriela Cristea a declarat ca nu isi condamna sotul pentru ca s-a distrat.

 

"Nu pot sa il condamn pentru asta. Nimeni nu l-a tratat ca pe un barbat obscur, oamenii nu ma precepeau pe mine si venea si pe el undeva, sau invers.

Nu, oamenii ne-au vazut mereu ca pe o pereche si nu concepeau ideea ca noi sa nu ne afisam impreuna la evenimente".

 

Vedeta TV a adaugat ca in mare este acelasi Marcel pe care il cunoaste. A spus totusi ca un anumit aspect a socat-o.

 

"E acelasi Marcel pe care il stiu. Canta la toate petrecerile. Dintr-un singur punct de vedere nu il recunosc.

Mi se pare ca a consumat foarte mult alcool, eu nu l-am vazut in starea asta atat de euforica. Eu cred ca in spatele acestei masti sufera, pentru ca nu poti sa dai la o parte 5 ani".

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

La ziua Oanei Roman Marcel Toader a facut si niste declaratii socante.

 

"Am gasit o femeie intr-un Matiz si de acolo am luat-o si am dus-o intr-un context important. Ea nu stia pe nimeni, eu i-am facut cunostinta cu patroni de hoteluri, procurori. Eu mereu am fost omul din umbra, cand vantul sufla din fata eu eram in spate si o sprijineam. Daca lumea crede ca m-am folosit de banii ei o spun: asa e, m-am folosit de banii ei, care este problema?".

 

La auzul declaratiilor Gabriela Cristea a ramas un pic socata.

 

"Intr-adevar, aveam un Matiz cand ne-am cunoscut, dar nu pentru ca nu imi permiteam sa iau o alta masina, ci pentru ca pot sa traiesc si cu putin. De multe ori imi spunea acasa ca pot sa plang cat vreau pentru ca nu crede in lacrimile mele. Referitor la faptul ca i-am cerut sa isi faca testamentul cand a avut acel infarct, nu este adevarat.

Nici nu avea pe ce sa imi faca testament pentru ca el nu are bunuri personale. Toate bunurile lui, apartamentele, masinile, sunt luate pe firma. Nu stiu de ce spune toate lucrurile astea. E posibil ca el sa fi inregistrat informatiile de la mine pe jumatate si sa le transpuna prin gandurile lui".