Manuela și Jador, cuplu bombă la "Puterea dragostei"?! Cei doi au fost împreună în camera roșie

,

Manuela și Jador s-au întâlnit în camera roșie de la "Puterea dragostei". Cei doi ar putea forma un cuplu bombă, la care nimeni nu s-a mai gândit până acum.


In articol:

"Jador, să știi că îmi pari un om bun și dacă până acum nu ai întâlnit fata pe care ți-o dorești tu, sper din suflet să o găsești", i-a spus Manuela lui Jador.

"Și eu", a răspuns Jador.

Cei doi au părut să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt.

Manuela l-a întrebat pe Jador dacă și-ar dori copii, iar el i-a răspuns că vrea să aibă mulți copii. Chiar dacă el a suferit din pricina lipsurilor în copilărie, Jador are o situație financiară bună acum, el fiind unul dintre cei mai căutați interpreți în momentul de față la evenimente.

"Ai o privire, îmi vine să râd mereu, dar e un râs din ăla...", a spus Manuela, dând de înțeles că e ceva pozitiv.

Jador a susținut că Manuela îl place pe Mocanu!

Jador a aruncat bomba în emisiunea de ieri "Puterea dragostei" despre Manuela și Bogdan Mocanu! Cântărețul susține că Manuela îl place pe Bogdan și a făcut dezvăluiri despre cum s-au cunoscut aceștia.

Manuela și Bogdan au recunoscut, atunci când frumoasa brunetă a intrat în casă, că se cunoșteau dinainte.

"Culiță a venit cu trei fete aici. Noi doi ne-am bătut pe una, că una era a lui Culiță. Dar nouă ne plăcea de aia cu care era Culiță. După ce Culiță ne-a spus că nu mai este cu fata aia, el pac mesaje. El s-a băgat, într-un fel vorbeau la telefon, aveau o relație virtuală.

Fata aceasta vorbea cu el mai mereu prin mesaje și prin webcam, chestii de genul ăsta, nu cu Manuela, cu fata cealaltă, la un moment a surprins-o și pe Manuela în cadru.

Și Manuela și Bogdan... (n.r.: se pupau virtual)

Și așa s-au cunoscut, Manuela l-a abordat cu un pupic pe Facebook, el a răspuns la fel, au vorbit, ea a spus că intră pentru el în casă, Bogdan a spus <Bine, vino>. Acum mult timp, până la Ana cred... Cred că îi place de Bogdan", a spus Jador în emisiunea de ieri" Puterea dragostei ". 

Citeste si: Bogdan Mocanu, prins cu bani falși în Turcia! Livian a făcut totul public

Citeste si: Fizz se luptă cu Andy pentru Ligi: "Ne plac luptele libere"! Andy a luat-o de mână. Ce i-a dezvăluit Fizz!

Citeste si: Andreea Pirui a renuntat la extensii si arata mai bine ca oricand! Uite cat este de FRUMOASA

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Fizz se luptă cu Andy pentru Ligi: "Ne plac luptele libere"! Andy a luat-o de mână. Ce i-a dezvăluit Fizz!

Mesaj pro-vaccinare de la Mitică Dragomir: 'Dar ăia care beau cola și mănâncă parizer știu ce conțin aceste produse? Așa gândește el, ce să-i faci lui Becali?'

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Jador aruncă bomba la "Puterea Dragosteï": "Un om de afaceri foarte serios mi-a spus că Mariana nu e virgină"! Cum a reacționat Mariana

Bogdan Mocanu, prins cu bani falși în Turcia! Livian a făcut totul public

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies