Manastirea Curtea de Arges lanseaza aplicatia cu rugaciuni pentru tablete VIDEO

Manastirea Curtea de Arges lanseaza aplicatia cu rugaciuni pentru tablete VIDEO

"Ave Maria", "Tatal Nostru" sau "Inger, Ingerasul meu"...Toate rugaciunile vor fi doar la un... touch distanta.

 Aplicatia cu rugaciuni va putea fi folosita atat pentru tablete cat si pentru telefoanele mobile - fie ele IOS sau Android. Credinciosii vor avea astfel posibilitatea de a purta cu ei, oriunde s-ar afla, rugaciunile preferate. Numita semnificativ "manastirea Curtea de Arges", aplicatia va include o colectie de rugaciuni si acatiste, dar si un planificator cu alarma, pentru cazul in care credinciosul uita de ora de rugaciune.

Ce-i drept, spre deosebire de aplicatiile "concurente", aceasta se va descarca gratuit si va fi updatata zilnic, cu cele mai calde stiri ale Episcopiei Argesului: hramuri, pelerinaje, actiuni ale Bisericii Ortodoxe, întalniri si vizite ale inaltilor prelati, evenimente de caritate organizate de institutiile Bisericii, dar si activitati in colaborare cu alte confesiuni.

"Modul de trai modern este mai alert, avem mai multe responsabilitati si mai putin timp liber, de aceea multi dintre noi mergem din ce în ce mai rar la biserica pentru a ne ruga. Credinta noastra nu trebuie sa paleasca în absenta unui cadru religios. Important este sa ne îndreptam gândurile catre divinitate si sa ne rugam, oriunde ne-am afla.
Credinciosilor nu le mai ramane acum decat sa gaseasca un ringtone potrivit. Eventual, "Ave Maria"...

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies