Mama pilotului care s-a prăbușit cu avionul MiG-21 LanceR a răbufnit de durere: „A servit armata și acum armata îi dă cu șutul”

Author: Lavinia Medrea

Mama pilotului care s-a prăbușit cu avionul MiG-21 LanceR a răbufnit de durere: „A servit armata și acum armata îi dă cu șutul”

Sursa: Facebook Costinel Iosif Niță - edit KANAL D

Costinel Iosif Niță, pilotul care a murit după ce s-a prăbușit cu avionul MiG-21 LanceR, făcea parte și din armată. Mama pilotului decedat este îndurerată pentru că nimeni nu a anunțat-o că fiul ei a murit, ci a aflat de la televizor.

Mama pilotului care s-a stins din viață a răbufnit de durere după ce nimeni nu a anunțat-o de moarte fiului ei, Costinel Iosif Niță, care a servit armata.

Femeia a aflat de moartea pilotului de la televizor.

Mama pilotului care s-a prăbușit cu avionul MiG-21 LanceR a aflat de moartea acestuia de la televizor

Costinel-Iosif Niță a murit după ce s-a prăbușit cu avionul MiG-21 LanceR. Familia lui este profund îndurerată, mai ales pentru că vestea tragică a fost aflată de la televizor. După prăbușirea avionului, au mai murit șapte militari, astfel că 11 copii au rămas orfani de tată.

Citeste si: 20 de avioane MiG-21 LanceR prăbușite în România din 1994 până acum. Care au fost cauzele accidentelor aviatice

Tragedia a avut loc miercuri, la Constanța. Mama lui Costinel Iosif Niță condamnă armata română pentru că nu i-a transmis informațiile corecte în legătură cu moartea pilotului.

„Ne-au minţit, ne-au minţit că băiatul s-a catapultat. Am avut soţul cadrul militar la Deveselu.

Ne-au minţit, ne au minţit şi nora. A servit armata şi acum armata îi dă cu şutul”, a spus mama lui Costinel Iosif Niță.

LIVE UPDATE A opta zi de război. Comisiile Rusiei și Ucrainei au convenit pentru încetarea temporară a focului și organizarea de culoare umanitare

Ce i-a spus Costinel Iosif Niță mamei lui, înainte să moară

Ultimele cuvinte pe care i le-a spus Costinel Iosif Niță mamei au fost chiar pe 1 martie, când i-a urat o primăvară fericită.

Citeste si: Ce a apărut pe pagina de Facebook a pilotului Costinel Niță! Toată lumea este îndurerată: „Vei rămâne mereu în sufletele noastre”

Trupul neînsuflețit al pilotului care s-a prăbușit cu avionul MiG-21 LanceR urmează să fie înmormântat duminica aceasta.

 

Taguri:

Jocul buclucaș al sărutului a iscat mari controverse în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat chiar sub privirile Biei, care nu se aștepta la asemenea gest din partea prietenei sale! „Acum mă scoate Bia pe geam!”

Provocare de senzație în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat, în timp ce Bia a asistat aparent indiferentă la jocul buclucaș! „Eram curioasă dacă o să pupe orice fată pe care o are în față!”

Cookies