Ce a apărut pe pagina de Facebook a pilotului Costinel Niță! Toată lumea este îndurerată: „Vei rămâne mereu în sufletele noastre”

,
Pilot

Ce a apărut pe pagina de Facebook a pilotului Costinel Niță! Toată lumea este îndurerată: „Vei rămâne mereu în sufletele noastre”

[Sursa foto: Facebook Iosif Costinel Niță]

În urmă cu o seară, Costinel Iosif Niță s-a stins din viață după ce s-a prăbușit cu avionul MiG-21 LanceR, în Constanța.

Prietenii pilotului Costinel Iosif Niță au postat o mulțime de mesaje pe pagina de Facebook a acestuia, după ce a decedat ieri, când avionul MiG-21 LanceR, pe care îl pilota, s-a prăbușit în Constanța.

Ce mesaje au apărut pe pagina de Facebook a pilotului Costinel Iosif Niță! Apropiații își exprimă regretele

Pilot

Pilotul Costinel Iosif Niță

[Sursa foto: Facebook Elena Adriana]

„Cer albastru în Rai, sufletul meu!

Am crescut împreună, mi-ai fost alături în multe din cele mai dificile momente ale vieții, ai fost ca un frate mai mare.

Aseară ai venit sa îmi aduci mărțișor, nici prin cele mai urate vise nu mi-am imaginat că azi tu o sa fii cel care pilotează avionul ăla nenorocit.

Te iubim infinit și vei rămâne mereu în sufletele noastre.

Citeste si: Ultimele imagini înainte de prăbușirea MiG-ului. Ce se poate observa pe camerele de supraveghere

E una din cele mai urate zile din viata mea, s-a rupt o parte din mine, din sufletul meu!”, a scris una dintre apropiatele pilotului.

„Băiat de elită. Este foarte trist că viața lui a fost atât de scurtă.

E în ceruri, acolo unde probabil i-a plăcut lui cel mai mult.

Nu cred!!!! Nu poate fi adevărat...Zbor lin, Costinel!”, a mai scris alt apropiat pe pagina de Facebook a regretatului pilot.

Pilotul Costinel Iosif Niță a murit după ce avionul MiG-21 LanceR, pe care îl pilota, s-a prăbușit

„Căpitanul Costinel Iosif Niță, pilotul avionului MiG-21 LanceR prăbuşit miercuri, 2 martie, în județul Constanța, şi-a pierdut viaţa.

Pilotul avea 31 de ani, era căsătorit şi nu avea copii. Din anul 2014, îndeplinea funcția de pilot în cadrul Escadrilei 861 Aviație Luptă în Baza 86 Aeriană de la Borcea. Acumulase peste 570 de ore de zbor, din care aproximativ 420 pe MiG-21 LanceR.

O comisie a Statului Major al Forțelor Aeriene și Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Constanța continuă cercetarea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Conducerea Ministerului Apărării îşi exprimă regretul pentru tragicul accident şi este alături de familia îndoliată a căpitanului Costinel Iosif Niță, căzut la datorie.

Citeste si: Mesajul președintelui Klaus Iohannis după dublul accident aviatic de la Constanța în care 8 militari au murit

Joi, 3 martie, în toate unitățile militare din țară și în cele dislocate în afara teritoriului național vor fi organizate ceremonii militare și religioase de comemorare pentru militarii căzuți la datorie.

Aeronava prăbușită în apropiere de localitatea Cogealac, într-o zonă nelocuită, făcea parte dintr-o formație de două avioane MiG-21 LanceR care executa misiuni de patrulare aeriană deasupra Dobrogei.

Legătura radio a turnului de control cu aeronava prăbușită a fost pierdută la ora 20.00, iar la ora 20.03 a dispărut de pe radar, într-o zonă cuprinsă între localitățile Cogealac și Gura Dobrogei.

Toate aeronavele de tipul celor implicate în catastrofele aviatice din seara zilei de 2 martie, MiG-21 LanceR, respectiv IAR 330 Puma, au fost consemnate la sol până la elucidarea cauzelor producerii prăbușirilor”, a precizat MAPN.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

De câte avioane de vânătoare MiG-21 LanceR mai dispune România. Câte s-au prăbușit până acum

Amenințată de recesiune, Germania își activează scutul: Furnizorii de energie vor obligați să justifice viitoare majorări de prețuri

De câte avioane de vânătoare MiG-21 LanceR mai dispune România. Câte s-au prăbușit până acum

Cine era, de fapt, pilotul avionului MiG-21 LanceR, prăbușit în Constanța. Costinel Iosif Niţă a fost găsit mort

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies