Mama lui Jador, mesaj șocant pentru fiul ei: "Ești sclavul meu"! De ce i-a spus asta

Jador a mers cu mama lui să ia pizza și a așteptat-o o oră. Într-un vlog, el a întrebat-o pe aceasta cine ar fi stat atât timp să o aștepte."Ești sclavul meu", a glumit mama lui Jador cu băiatul ei. "Așa cum și eu am fost sclava ta", a explicat ea.

Jador obișnuiește să facă vloguri cu membrii familiei. Simpaticul concurent de la "Puterea dragostei" a ajuns unul dintre cei mai căutați artiști de manele din România.

Jador și mama lui

Jador, casă de 300.000 de euro! 

Jador este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti din România, iar 2019 a fost un an excelent pentru el, din punct de vedere profesional şi financiar. Solistul a avut sute de concerte, atât în România cât şi în străinătate şi, mai mult decât atât, are numeroase contracte de promovare care i-au adus sume frumoase în cont.

Ei bine, se ştie că artistul îşi iubeşte foarte mult prietenii şi familia şi îi ajută mereu cu bani. În plus, în anul ce tocmai s-a încheiat, cântăreţul a făcut şi numeroase acte de caritate, în perioada Sărbătorilor vedeta ajutând cu sume considerabile mai multe familii nevoiaşe.

A venit însă timpul să facă o investiţie şi pentru el, darul pe care dorea să şi-l facă de mult timp. Jador a găsit, în sfârşit, locuinţa visurilor lui şi o va cumpăra în viitorul apropiat.

Proprietatea pe care a pus ochii artistul se află în Bucureşti şi costă în jur de 300.000 de euro. Vorbim despre o casă cu etaj, cu cinci camere, situată într-o zonă bună a Capitalei, unde solistul visa să se mute de foarte mult timp.

"Îmi doream de mult timp o casă cu curte, în Bucureşti, şi când am trecut pe lângă cea despre care v-am spus, am simţit că e pentru mine. Are cinci camere. Nu am cumpărat-o încă, dar o voi face, în viitorul apropiat", a declarat Jador.

Chiar înainte de Sărbători, după atâtea realizări notabile, Jador şi-a făcut un binemeritat cadou. Paparazzii l-au surprins, în urmă cu două luni, la volanul noului său autoturism de lux, un SUV de toată frumuseţea. Maşina a costat câteva zeci de mii de euro şi este, după cum puteţi vedea, o "bijuterie" pe patru roţi.

Citeste si: INCREDIBIL cum a ajuns sa arate Mary de la ''Puterea dragostei''! S-a desfigurat: ''Nu mai semeni cu tine''

Citeste si: Manuela, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare radicala de look! Iata cum arata cu parul blond!

Citeste si: Jador de la Puterea dragostei, adevărul despre noua piesă! Pentru cine este scrisă, de fapt, melodia "Cu cine să mă cert?"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate