Maine seara, la 21:30,  incepe noul sezon Vacanta Mare –„ Leana s-a intors”: Costel a cucerit-o pe Leana cu „mirosul de beteu” si cu bataia

„Permiteti-mi sa ma numesc Elena...” – replica ce a schimbat mersul lumii si a dus la aparitia lui Axinte.

Maine, de la ora 21:30, in primul episod din Vacanta Mare – „Leana s-a intors”, ii regasim pe Leana si Costel tineri, in chiar ziua in care si-au cazut cu tronc reciproc. Leana il cucereste pe Costel cu insistenta si ochelarii de intelectuala, Costel ii ia mintile Leanei cu aerul glacial, basca pe ochi, spray-ul Napoca si „mirosul de beteu”.

Hai ca te vad ca esti instarit, cu salopeta asta ....lucrezi pe la cooperativa, nu se poate.... Permiteti-mi sa ma numesc Elena... ”, se introduce Leana cu patos.

De fapt, Costel a cucerit-o pe Leana cu mirosul de si cu bataia. Cotoharla se anunta cotoharla inca de pe atunci!”, spune Mugur Mihaescu despre personajul sau.

Citeste si: BOMBA SERII! Tătaru a spus-o direct: Ei sunt printre cei mai expuși la infectare! - capital.ro

Tot in episodul de maine, Leana va avea revelatii dupa revelatii, dupa ce Costel construieste in casa taraneasca o toaleta cu dichis, ca la oras.

Nu ratati maine, de la ora 21:30, premiera noului sezon Vacanta Mare – ”Leana s-a intors”! Aventurile halucinante ale familiei Partag continua sa ne faca sa radem in hohote in aceasta toamna, in fiecare sambata seara, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies