În această seară, de la 20:00, premiera serialului de comedie “Strada Speranței”, la Kanal D!

,

Aspirații și conspirații, o suită de întâmplări și personaje pline de umor vor face mai frumoase serile de weekend ale românilor


In articol:

În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D va avea premiera “ Strada Speranței ”, serialul de comedie urbană care stârnește râsul în hohote. Producția de comedie, menită să le facă românilor serile de weekend mai frumoase, va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20:00.

Din distribuția acesteia fac arte actori de excepție, precum Monica Anghel, Claudiu Maier, Sorin Pârcălab, Diana Dumitrescu, Cătălina Grama, Ovidiu Niculescu, Andreea Doinea, Irina Ştefan, Dragoș Muşat, Gicu Gojira, Lia Sinchevici, Şerban Gomoi, Alexandru Conovaru și  Aristiţa Oprea.

În această seară, de la 20:00, premiera serialului de comedie “Strada Speranței”

Comicul de situație, de limbaj, tensiunile izvorâte între vecinii de pe Strada Speranței vor face deliciul telespectatorilor, care se vor putea regăși în poveștile de viață prezentate în acesta producție. Acțiunea serialului are în centru trei familii foarte diferite de bucureşteni, vecine pe aceeaşi stradă. Poveştile acestora se desfăşoară în paralel şi se ramifică într-o serie de situaţii comice, în care se pot regăși telespectatorii. Diferenţele dintre membrii acestor familii devin o sursă inepuizabilă de conflicte, tensiuni, dar şi multă comedie. Există şi ceva care îi uneşte în tot acest tumult, Strada Speranţei, cea pe care locuiesc, suferă şi speră cu toţii.  Stradă pe care se desfășoară acțiunea plină de umor și contradicții devine un personaj în sine care catalizează toate aspirațiile, dar și conspiratiile acestor personaje memorabile.

Citeste si: Cătălina Grama, despre rolul din “Strada Speranței” "Am jucat multe fete de oraș, dar Denisa are ceva special..."

Așadar, în această seară, de la ora 20:00, cei din fața micilor ecrane îi vor descoperi pe locuitorii de pe “Strada Speranței”, locul în care tristeţea moare prima şi speranţa moare ultima, în serialul de comedie difuzat la Kanal D! 

 

Citește-ne pe

Citește și:

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

Burak Ozcivit, prima reacție după ce s-a vehiculat că el și soția lui vor deveni părinți pentru a doua oară! „Super veste! M-am bucurat foarte mult” Iată ce a spus celebrul actor!

Șeful OMS avertizează comunitatea LGBTQI+ și pe minori: 'Sunt profund îngrijorat de răspândirea variolei maimuței'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Bunica Azize, mesaj impresionant la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha! Iată ce a transmis celebra actriță Serpil Tamur!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies