Maia Morgenstern si Dr. Raed Arafat se alatura Teledonului “O mamografie, o viata salvata”!

Maia Morgenstern si Dr. Raed Arafat se alatura Teledonului “O mamografie, o viata salvata”!

Sambata, 3 noiembrie, de la ora 21.00, Kanal D impreuna cu AVON organizeaza emisiunea teledon “O mamografie, o viata salvata”, prezentata de Andreea Marin Banica, cu scopul strangerii de fonduri necesare pentru mamografii oferite gratuit femeilor din Romania.

Vedetele Kanal D: Cristina Cioran, Paula Chirila, Adelina Pestritu, Raluca Lazarut, Simona Patruleasa, Bianca Ionita, Silvia Ionita, Christian Sabbagh, Madalin Ionescu, Ernest si Oana Roman vor veni in platoul emisiunii si vor vorbi despre necesitatea unui control medical la sani, sustinand astfel cauza donatiei.

Pe langa vedetele Kanal D si personalitati de marca din lumea muzicii, teatrului si filmului, Andreea Marin Banica ii va avea invitati in platou pe actrita Maia Morgenstern si pe Dr. Raed Arafat. Cei doi au acceptat propunerea de a se alatura cauzei si timp de cateva ore vor raspunde la apelurile tuturor romanilor care vor dori sa doneze bani Campaniei pentru Sanatatea Sanilor initiata de AVON.  

Donatiile vor putea fi realizate pana la data de 18 noiembrie 2012 (inclusiv), in retelele Orange, Vodafone si Cosmote, trimitand un SMS la numarul de telefon 8835. Valoarea SMS-ului este de 2 euro, cu TVA inclus. Numarul de SMS 8835 a devenit activ pe 19 octombrie.
 

In iunie 2012, AVON lansa Programul National de Depistare Precoce a Cancerului la San, care se adreseaza femeilor peste 40 de ani din intreaga tara. Desfasurat in parteneriat cu Reteaua Privata de Sanatate, Regina Maria, programul oferea initial 2.500 de mamografii mamare gratuite. Pentru ca s-au inscris mai mult de 2.500 de femei in Programul National de Depistare Precoce a Cancerului la San,  AVON si Kanal D organizeaza teledonul ,,O mamografie, o viata salvata”, cu scopul strangerii de fonduri necesare suplimentarii cu inca 3500 de mamografii.  in total, 6000 de femei inscrise in Program vor putea beneficia de mamografii gratuite in centrele nationale ale Retelei Private de Sanatate, Regina Maria, pana la sfarsitul anului 2012. 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate