Maia Morgenstern a recunoscut: „Sunt adevăruri pe care le spui într-un mod care poate să distrugă tot” Cine a reușit să o scoată din minți pe actriță

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 05 feb 2023, 09:55

Maia Morgenstern a dezvăluit cum reacționează atunci când se enervează

Sursa: Captură KANAL D

La prima vedere, Maia Morgenstern pare o persoană foarte calmă, însă recunoaște că sunt momente când își iese din minți. Ce face actrița atunci când vede roșu în fața ochilor și cine a reușit să o aducă într-un astfel de punct?

Maia Morgenstern, una dintre cele mai cunoscute și mai talentate actrițe din România, a dezvăluit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” că există momente în care reacționează destul de dur, că are o personalitate puternică și că nu ezită să își impună punctul de vedere atunci când este nevoie.

Cum reacționează Maia Morgenstern atunci când se enervează? 

Născută în zodia Taur, Maia Morgenstern recunoaște că este o fire vulcanică și că nu de puține ori i s-a întâmplat să „vadă roșu în fața ochilor”.

Cu toate că în majoritatea timpului este o persoană calmă, caldă și care reușește să îi liniștească pe cei din jur, Maia Morgenstern a spus că sunt momente în care își pierde cumpătul și reacționează fără să se mai gândească la consecințe. 

În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Maia Morgenstern a dezvăluit că spune și face de multe ori lucruri pe care mai apoi le regretă.

Cât despre adevărurile spuse la nervi, îndrăgita actriță a subliniat că aceste adevăruri sunt dureroase din cauza felului în care sunt exprimate, de cele mai multe ori fiind folosite cuvinte dure și replici tăioase.

„Din păcate, fac lucruri de care nu sunt foarte mândră (n.r la nervi). Spun vorbe pe care, de cele mai multe ori, le regret. La nervi sunt adevăruri pe care le spui într-un mod care poate să distrugă tot, să strice tot și mânia îți întunecă, nu de puține ori, dreapta judecată, echilibrul.

Ce e mai important? Care sunt prioritățile? Sunt răsturnate valorile la mânie, e foarte posibil.”, a spus Maia Morgenstern la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Maia Morgenstern, nevoită să coboare din metrou după ce a fost pusă la zid de ceilalți călători: „Ce cauți printre oameni dacă...” Ce a pățit actrița?

Cine a reușit să o scoată din minți pe Maia Morgenstern?

Pe măsură ce anii au trecut, Maia Morgenstern a învățat să își controleze emoțiile și să lase de-o parte lucrurile care nu contează cu adevărat. Cu toate acestea, actrița Maia Morgenstern a recunoscut că persoanele dragi din viața ei au reușit să o scoată din minți și să o facă să „vadă roșu în fața ochilor”, iar aceste situații nu au fost deloc puține.

În timp, actrița a înțeles că trebuie să uite acele mici detalii care nu sunt atât de importante. 

„Numai oamenii foarte dragi te pot enerva foarte tare. De-a lungul vieții m-au enervat persoane foarte apropiate, am învățat ce se cuvine să las să mă enerveze și ce se cuvine să dau la o parte. Peste 2 zile nu mai contează o anumită vorbă, o anumită acțiune care astăzi m-ar fi făcut să...nu

e important, nu e esențial”, a spus Maia Morgenstern.

Citeste si: Maia Morgerstern, amenințată cu moartea de un simpatizant al partidului AUR! Tânărul a fost reținut de poliție

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!