Mai crede Pepe în căsnicie după divorţul de Raluca? Ce a declarat artistul după al doilea mariaj eșuat

,
pepe
Pepe alaturi de fosta sotie, Raluca Pastrama

Care sunt dorinţele lui Pepe, după ce divorţul de Raluca Pastramă a fost oficializat? Iată cum face faţă artistul dezamăgirilor în viaţă.


In articol:

Pepe  a făcut o nouă serie de declaraţii după după oficializarea divorţului de Raluca Pastramă. Cei doi au împreună două fiice. Artistul a menţionat care sunt dorințele sale pe care vrea să le îndeplinească acum că a intrat într-un noulcapitol din viața sa.

El a vorbit despre oamenii care l-au dezamăgit, dar și un posibil al treilea mariaj.

Ce dorinţe are Pepe, după divorțul de Raluca

Nicolae – Ionuț Pascu, cunoscut de publicul din românia sub numele lui de scenă, Pepe, este convins că va avea parte de multe experiențe frumoase în acest an, în ciuda dificultăţior aduse de divorţul de Raluca Pastramă. În viața de zi cu zi cântăreţul îşi doreşte să petreacă mai mult timp cu Maria și Rosa, cele două fiice ale sale, dar și cu rudele lui. Pepe are planuri mari şi din punct de vedere profesiona şi îşi doreşte să creeze cât mai mult în 2021.

“De la anul 2021, aştept schimbări în bine. Am început, din punctul meu de vedere, cu mult aplomb, cu mult curaj, ştiind că, dacă am trecut peste 2020, care a fost extrem de dificil, în 2021 lucrurile deja sunt oarecum în avantajul meu, pentru că nu am stat degeaba, şi asta contează foarte mult.

Profesional, îmi doresc să continui, să fiu sănătos, să pot să creez, să înregistrez cât mai multe videoclipuri, cât mai multe single-uri, să am proiecte în TV şi să merg foarte bine şi pe partea de online. Personal, nu pot să îmi doresc decât sănătate şi să mă bucur de familia mea şi de copiii mei , a declarat Pepe pentru publicaţia  VIVA!.

Citeste si: Ce a făcut Raluca Pastramă de ziua lui Pepe. Se apropie o împăcare?

În ciuda celor două mariaje eşuate, Pepe a declarat că nu

este cinic în privinţa iubirii şi crede încă în căsnicie. El a mai declarat că se poate trece peste orice dificultate dacă există comunicare eficientă într-o relaţie.

  “Da, cred în căsnicie, cred în dragoste, asta nu înseamnă că mă grăbesc şi nu înseamnă că se va întâmpla. Dar cred şi susţin dragostea adevărată, susţin căsniciile, susţin tinerii care se iubesc sincer şi necondiţionat să facă acest pas şi sunt sigur că Dumnezeu le aşază pe toate aşa cum merită fiecare în parte (…).

Comunicând, poţi trece peste orice. Așa, să fii gelos pe orice prostie sau orice privire a cuiva mi se pare că deja eşti paranoic. Am trecut prin toate fazele şi am ajuns ceea ce sunt acum doar prin experienţele de viaţă. Mie mi se pare că sunt mult mai echilibrat ca acum 20 de ani, dar îmi face plăcere şi îmi asum această piesă (n.r.: «Sunt gelos») ori de câte ori o cânt, pentru că mă simt extrem de posesiv atunci când e nevoie”.

Citeste si: Pepe și Raluca Pastramă au divorțat oficial! Ce s-a întâmplat la notar: "Nu e așa simplu!"

Ce e declarat Pepe

Artist a fost naș pentru fiica fratelui său Miguel. Nașele au fost cele două fiice pe care le are cu fosta soție, Raluca. Alături la acest eveniment le-au fost doar cenrcul de apropiați. Pepe s-a destâinuit şi cu privire la oamenii care l-au dezamăgit.

“Că m-au dezamăgit pe mine anumiţi prieteni nici nu mai contează, că eu i-am uitat. Le-aş fi recunoscător celor care m-au iubit şi m-au susţinut necondiţionat sau, chiar dacă nu m-au susţinut, nu m-au trădat. Celor care nu m-au trădat şi au avut încredere în mine, oamenilor normali, echilibraţi, cu care am evoluat împreună, lor le sunt recunoscător, pentru că prin dragostea, susţinerea şi respectul lor am ajuns la această performanţă de a mă putea dezice de anumite persoane care m-ar fi tras în jos.

Citeste si: Imagini in premiera cu Pepe si Oana! De ce s-au intalnit cei doi

Şi dacă anumiţi prieteni au considerat că iert orice, oricând, am iertat orice, oricând, căci omul e supus greşelii. În momentul în care se întâmplă nişte greşeli voite, aranjate şi premeditate, pe alea nu le iert, mai ales când e vorba despre greşeli din partea apropiaţilor. Pe alea le taxez cel mai tare şi le taxez fix cu indiferenţă totală pe veci”, a mai precizat Pepe pentru viva.ro.

Citeste si: Pepe, dezvăluiri despre despărțirea de Raluca Pastramă. Ce a făcut în fața fetelor

 

Citește-ne pe

Citește și:

Motivul pentru care Pepe nu a mers la Survivor România 2021! Ce a spus artistul: "Fac urât, nu mă pot abține"

Continuă mutările din televiziune: Încă o vedetă pleacă după Dana Grecu

Ce s-a ales de fiica Adrianei Iliescu. Eliza a împlinit 17 ani! Este o adevărată domnișoară

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat oficial! Ce s-a întâmplat la notar: "Nu e așa simplu!"

Pepe, dezvăluiri despre despărțirea de Raluca Pastramă. Ce a făcut în fața fetelor

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies