Pepe și Raluca Pastramă au divorțat oficial! Ce s-a întâmplat la notar: "Nu e așa simplu!"

,
Pepe și Raluca Pastramă
Pepe și Raluca Pastramă au pus oficial punct mariajului!

Pepe și Raluca Pastramă au semnat actele de divorț după 8 ani de căsnicie. Cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite.


In articol:

După ce Pepe a anunțat, în luna noiembrie 2020, că el și Raluca Pastramă, mama fetițelor lui, s-au despărțit, iată că a sosit momentul în care au devenit, oficial, liberi. 

Pepe și Raluca Pastramă
Pepe și Raluca Pastramă au fost căsătoriți timp de 8 ani, iar din căsnicie au rezultat două fetițe.

Citeste si: Cu cine vor locui copiii, după divorţul dintre Pepe şi Raluca Pastramă? Fetele au luat singure decizia

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat

Ieri, 8 februarie, Pepe și Raluca Pastramă au fost la notar, unde au semnat actele de divorț. Chiar dacă la început relația dintre ei a fost foarte tensionată, de dragul celor două fetițe pe care le au împreună, cei doi au decis să facă pace

Pepe și Raluca nu au mers împreună la notar. Artistul a mers alături de nepotul său, iar bruneta a preferat să meargă însoțită de fratele ei, Bombo Pastramă.

Potrivit Wowbiz, Pepe și Raluca s-au întânit la a doua înfățișare în fața notarului, unde au semnat actele de divorț.

Procedura privind divorțul la notar specifică faptul că cei doi au un termen de 30 de zile de la depunerea actelor, pentru a se gândi sigur dacă vor să divorțeze sau nu, însă aceștia au semnat imediat documentele care le oferă un nou început. 

Citeste si: Ce a făcut Raluca Pastramă de ziua lui Pepe. Se apropie o împăcare?

Când au ieșit de la notar, cei doi au fost întâmpinați de la jurnaliști care i-au asaltat cu întrebări.

Raluca Pastramă nu a vrut să stea de vorbă cu jurnaliștii, aceasta fiind extrem de indignată de întrebările care i s-au adresat.

Spre deosebire Raluca, Pepe a fost mai relaxat în momentul în care i-a întâmpinat de ziariști.

Întrebat de ce a durat aproape două ore să semneze actele de divorț, artistul i-a asigurat că nu mai există tensiuni între el și Raluca.

„Acte! Nu e așa simplu! (n.r. la întrebarea de ce a durat atât de mult) Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus!”, a declarat Pepe.

Pepe și Raluca Pastramă
Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! Cea care a decis să pună capăt căsniciei a fost Raluca.

Ce avere au de împărțit Pepe și Raluca

Potrivit Wowbiz, Pepe rămâne cu două mașini de lux, cu vila din Pipera, în valoare de circa 400 de mii de euro, dar și cu afacerea din centrul Capitalei.

Citeste si: Pepe și Raluca Pastramă se ceartă pe avere! Propunerea artistului

În timp ce  Raluca Pastramă  rămâne cu grădinița pe care a construit-o, în valoare de 380 de mii de euro, dar și cu alte bunuri și bijuterii, în valoare de circa 100 de mii de euro. 

Pepe și Raluca Pastramă, divorț cu scandal

Pepe și Raluca Pastramă
Raluca Pastramă l-ar fi înșelat pe Pepe cu un alt bărbat la finalul anului trecut.

La început, când cei doi au decis să divorțeze, între Pepe și Raluca a pornit un adevărat război. Raluca Pastramă a cerut un ordin de restricție din partea poliției împotriva artistului, însă nici acesta nu s-a lăsat mai prejos. Pepe a contestat în instanță acest ordin și a făcut o declarație care a oferit mai multe informații picante despre ruptura care s-a produs între cei doi. 

Citeste si: L-a înșelat Raluca Pastramă pe Pepe? Bruneta a rupt tăcerea

„Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea cum că aceasta în data de 08-09 2020 a fost în compania unui alt barbat pe nume... din... în Poiana Brașov în complexul.... și a altor persoane și m-a întrebat dacă ăsta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugându-mă să dau detalii în acest sens. La auzul acestor informații am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearca să găsească știri mondene”,  potrivit declarației artsitului. 

Pepe a anunțat că divorțează

Pepe și Raluca Pastramă
Pepe, despre divorțul de Raluca Pastramă.

Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri.

Citeste si: Motivul pentru care Pepe nu a mers la Survivor România 2021! Ce a spus artistul: "Fac urât, nu mă pot abține"

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca,  a mărturisit Pepe pe canalul său de Youtube.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Oana Roman spune adevărul pe față. Care este, de fapt, relația ei cu Pepe

VIDEO La 50 de ani, Naomi Campbell a devenit, pentru prima dată, mamă

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

Pepe, dezvăluiri despre despărțirea de Raluca Pastramă. Ce a făcut în fața fetelor

Cum arată mama Ralucăi Pastramă? Seamănă ca două picături de apă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies