Pepe, dezvăluiri despre despărțirea de Raluca Pastramă. Ce a făcut în fața fetelor

,

Despărţirea dintre Pepe şi Raluca Pastramă a zguduit lumea showbiz-ului românesc în acest an. Cum l-a afectat totul pe celebrul cântăreţ, după ce soţia sa a decis să părăsească locuinţa şi să se mute la părinţii ei.


In articol:

Un divorț aduce o perioadă neagră în viața oricărui cuplu care au ajuns la această decizie. Situația devine cu atât mai complicată cu cât la mijloc există și victime colaterale, copiii. Deși ar fi trebuit să fie niște sărbători liniștite, în sânul familiei, Pepe vine cu dezvăluiri despre cum se desfășoară această perioadă  în viața sa.

Cum trăiesc fiicele lui Pepe despărțirea de Raluca Pastramă

În cadrul unui interviu, Pepe a vorbit despre momentul în care Raluca a decis să plece din căminul familiei, și despre ce anume a învățat de la fiicele sale.

Pepe recunoaşte că a primit un ajutor chiar de la fetiţele sale, Rosa şi Maria, care i-au oferit putere şi înţelepciune în această perioadă.

„Sunt multe momente în care am învăţat de la copii. Plecase Raluca de acasă de o săptămână şi era dressingul ei gol şi mai erau nişte haine pe care nu le-a mai luat că nu le purta. Eu aranjam în dressing hainele fetiţelor.

Am zis fără să îmi dau seama că trebuie să îşi ia şi hainele astea odată de aici, dar nu cu răutate. Maria mi-a zis că le ia când vrea ea, să nu îi spun că se supără. Atunci am simţit că trebuie să învăţ de la copiii mei. În aceeaşi poziţie sunt hainele şi acum.”,  a declarat Pepe.

Citeste si: Pepe și Raluca Pastramă se ceartă pe avere! Propunerea artistului

Deși a trecut prin multe în ultima vreme, Pepe spune că nu îi este frică de nimic și

că singura lui armă de răzbunare este indiferența. Cântăreţul mai spune că despărţirea de Raluca nu-l poate face să se simtă singur.

„Nu îmi este frică de nimic. Eu sunt iubit de prea multă lume ca să fiu singur. Arma mea de răzbunare este indiferenţa. Nu mai bag în seamă persoanele respective. Nu le mai răspund. Am fost dezamăgit de prieteni la care nu mă aşteptam.

Am avut anumite momente în viaţă când am trecut peste mine şi am acordat a doua şansă.

Mă regăsesc în piesa pe cam scos-o. Sunt sigur că şi la anul voi fi. Eu în momentul acesta sunt super bine. Nu îmi doresc decât să fim sănătoşi”, a mai adăugat artistul.

Ionuț Pascu, pe numele său real, s-a căsătorit cu Raluca Pastramă în data de 18 aprilie 2012, devenind părinți pentru prima dată pe 15 august 2012. Trei ani mai târziu se năștea și fiica cea mică a cuplului, Rosa Alexandra.

În data de 2 noimebrie 2020, Pepe anunța pe Youtube faptul că soția sa i-a cerut divorțul.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum arată mama Ralucăi Pastramă? Seamănă ca două picături de apă

Cine este bărbatul care a umilit-o pe Andreea Raicu

Un nou dezastru în familia Clejanilor. Dupa scandalul provocat de Fulgy, acum au o problema si mai mare

Oana Zăvoranu se pregătește să devină mamă la 47 de ani: "Vine bebe!"

Imagini in premiera cu Pepe si Oana! De ce s-au intalnit cei doi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies