Mai ceva ca in filme: presupusii hoti au venit la furat, dar s-au blocat in casa VIDEO

Agitatie mare pe scara unui bloc din Iasi. Din apartamentul situat la ultimul etaj se auzeau zgomote bizare, desi proprietarul era stabilit in Germania de ani buni.

Convinsi ca ceva necurat este la mijloc, vecinii i-au chemat pe politisti. Indivizii, doi frati, au reusit sa intre in apartament mai ceva ca in filmele de actiune.

Tatal proprietarului a venit intr-un suflet la apartamentul fiului sau. Cand a ajuns, pompierii sparsesera usa, iar politistii ii scoteau incatusati pe cei doi frati. Ca vantul si ca gandul a ajuns acolo si tatal baietilor. Omului mai sa ii stea inima in loc cand a aflat de ce ii sunt acuzati fiii.

Si-a mai venit in fire abia cand a aflat adevarul. Asadar, presupusii hoti sunt in realitate victime colaterale intr-un razboi dintre proprietarii apartamentului si fosta sotie.

Cei doi, alpinisti utilitari de meserie, ar fi fost sunati de o doamna care le-ar fi spus ca nu mai poate intra in casa. Contra unei sume, barbatii urmau sa intre in locuinte si sa deblocheze usa. Bietii de ei habar nu aveau in ce incurcatura se bagasera.

Din fericire, politistii le-au confirmat povestea si i-au lasat sa plece. Nu la fel s-ar putea intampla si cu sotia razbunatoare, pe care trebuie sa o ancheteze.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate