MAE anunta ELIBERAREA A TREI CETATENI ROMANI luati ostatici in timpul atacului terorist din Algeria

,

MAE a informat, vineri, ca in cursul serii de vineri au fost confirmate date privind inca doi cetateni romani eliberati de pe platforma de la In Amenas.

Potrivit Mediafax, acestia s-ar afla in prezent sub protectia fortelor algeriene, iar starea lor de sanatate este buna. Anterior, MAE a confirmat eliberarea unui cetatean roman in legatura cu care au existat informatii potrivit carora a fost ostatic in Algeria.

"In cursul serii de 18 ianuarie 2013 au fost confirmate date privind incă doi cetateni romani eliberati de pe platforma de la In Amenas care, in prezent, se afla sub protectia fortelor algeriene. Familiile celor doi cetateni romani au fost informate. Ministerul Afacerilor Externe este in contact permanent cu autoritatile algeriene si firma angajatoare pentru finalizarea procedurilor de repatriere a acestora", se arata intr-un comunicat al MAE.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a avut o convorbire telefonica cu unul dintre cetatenii romani, mentionează sursa citata."Starea de sanatate a celor doi este buna", se mai arata in comunicat.

 

Citește și:

Sorina Pintea a fost trimisa in judecata de DNA pentru luare de mita

USR solicita demisia lui Marcel Vela

Florin Cîţu a renunţat la mandatul de premier desemnat. Klaus Iohannis are consultari cu partidele si formatiunile politice pentru desemnarea unui nou candidat

Florin Citu, desemnat premier al Romaniei. Ce avere are si cine este actualul ministru al Finantelor

Ultima ora! A fost anuntat Noul Guvern! Ce se schimba la programul de guvernare


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies