"Mă făceau cioară!" Rebecca a suferit din cauza discriminării. Concurenta de la „Bravo, ai stil!” a împărtășit amintiri din copilăria ei: "Am învățat să nu mai țin cont de părerea oamenilor!"

Author: Diana Tilă
Actualizat: 06 mar 2024, 02:50

Rebecca este noua concurentă de la „Bravo, ai stil!”. În ediția de marți, tânăra a făcut câteva dezvăluiri despre copilăria ei.

Marți, 6 iunie, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă  „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Rebecca a povestit că în copilărie a fost discriminată de cei din jurul său. 

Citește și: Dublă eliminare la „Bravo, ai stil”! Două concurente au părăsit competiția: „ A fost o experiență frumoasă”

Rebecca a suferit din cauza discriminării. Concurenta de la „Bravo, ai stil!” a împărtășit amintiri din copilăria ei

În cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”, Rebecca a decis să vorbească despre copilăria pe care a avut-o. Concurenta a făcut mărturisiri dureroase despre ce a suportat când era doar un copil.

În copilărie, Rebecca a fost victima bullying-ului.  Cu toate acestea, tânăra susține că au fost lucruri care au făcut-o o persoană puternică.

Citește și: Ioana a pornit cu stângul în gala conceptului la „Bravo, ai stil”! Jurații au taxat-o dur pe concurentă: „Nu este o ținută nici măcar pentru cursul săptămânii”

"Am fost singura sau poate au mai fost doi ca mine în oraș, în Brașov, când eram eu la școală. Îți dai seama că toți copiii și oamenii reacționau, dar crescând așa, m-am obișnuit.

Am văzut-o ca pe o normalitate. Ulterior, când am crescut, mi-am dat seama că nu e ok.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Într-un fel e bine, pentru că nu mai sunt o persoană sensibilă. Adică nu-mi vine să plâng din orice, nu prea îmi pasă de părerea oamenilor. E egal cu zero, atâta timp cât eu sunt bine.

Pot să iau o critică constructivă, dar niciodată o răutate. Adică o chestie din invidie, doar ca să zici ceva...

Sfatul meu cel mai bun este să faceți haz de necaz. La mine așa funcționează. Oricum, atâta vreme cât nu ține și nu poți schimba, ce să faci, să te stresezi mai tare? Nu!", a povestit Rebecca în culisele emisiunii „Bravo, ai stil!”.

Look-ul Rebeccăi, lăudat de jurații „Bravo, ai stil!” 

Raluca Bădulescu a fost impresionată de ținuta pe care a ales-o Rebecca, noua concurentă de la „Bravo, ai stil!”. 

"Ținuta pe care o porți îmi place foarte mult. E o ținută inspirată de Balenciaga, foarte clar. Da, îți vine foarte bine. Îmi place cum te-ai pieptănat, îmi place că te-ai gândit să îți alegi o geantă.

E o ținută bună, e o ținută care îți vine bine și este o culoare care te complimentează foarte bine! Bravo, Rebecca!", a declarat Raluca Bădulescu!

Citește și: Greșeala făcută de Ioana la „Bravo, ai stil” 2023: „Apelezi la niște lucruri iconice destul de periculoase”. Jurații i-au atras atenția

De asemenea, Maurice Munteanu a rămas impresionat de stylingul concurentei.

"Puiule, când facem exercițiul acesta cu ciorap peste pantof, trebuie să avem mare grijă ca călcâiul să nu se transforme în corp separat. În pofida călcâiului, îmi place foarte mult look-ul. Băi, nene, ai ceva regal! Ceva de covor roșu! Îmi place colierul, îmi place geanta, îmi place că ai pus inelul ăla, îmi plac ochelarii!", a spus Maurice Munteanu.