„M-a hipnotizat pe loc”. Un bărbat deghizat în femeie a păcălit zeci de bărbați. În schimbul promisiunilor, “Maria” le fura banii

Autor: Diana Bostan

Trandafir Bănică a reușit să păcălească zeci de bărbați

Sursa: Captură Antena 3 CNN

Situație inedită la noi în țară. Un bărbat care s-a deghizat în femeie a reușit să înșele zeci de bărbați, pe care ulterior i-a jefuit.

Recent eliberat din închisoare, Trandafir Bănică a reluat activitățile infracționale, utilizând o metodă inedită de această dată. El își alege victimele dintre bărbații în vârstă, pe care îi păcălește pretinzând că este femeie. Potrivit Antena3CNN, acesta le promite servicii sexuale, iar apoi le sustrage banii.

Un bărbat deghizat în femeie a reușit să jefuiască zeci de bărbați

Victimele nu și-au dat seama că persoana cu care s-au întâlnit nu era o femeie adevărată până când făptașul nu a fost prins și adus la poliție.

Printre cei înșelați de Trandafir, care se prezenta sub numele de ”Maria”, s-a numărat și un funcționar public.

Citește și: Două escroace au ajuns la sume de ordinul sutelor de mii de lei! Acestea păcăleau oamenii ca, mai apoi, să-i jefuiască

Cel ce a căzut în plasa lui Trandafir susține că ”Maria” avea un farmec aparte și că nu și-a dat seama că în spatele acestei înfățișări s-ar ascunde un bărbat.

Victima a aflat de la polițiști că ”Maria” este, de fapt, Trandafir Bănică, moment în care s-a amuzat pe seama întregii situații.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

"M-a abordat o doamnă...

doamnă am crezut că este. M-a pipăit cu o mână şi cu cealaltă mi-a sustras banii..M-am intimidat aşa, un pic. Ajungând la muncă, am constatat că nu mai am banii în buzunar. Peste 5.000 de lei. M-a hipnotizat pe loc. Am înţeles că are şi un talent din acesta..Avea un vino-ncoa. Avea un fes pe cap. Am văzut că avea un tatuaj pe mână.", a dezvăluit una dintre victime, potrivit Antena3CNN.

Făptașul a fost ridicat de polițiști

Reținut de polițiști pentru fapte similare, Trandafir Bănică a oferit o altă versiune a evenimentelor. El afirmă că toate interacțiunile au fost consensuale și că victimele i-au dat banii de bunăvoie, negând că i-ar fi furat, notează sursa menționată anterior.

Citește și: Bărbat din Constanța, condamnat la 5 ani de închisoare pentru furtul unei bancnote de 1 leu!

"E ceva aparte, că el se face un travesti. Când e vorba despre o femeie, ai mai multă încredere, adică nu ţi-e teamă de persoana respectivă şi el pe asta mizează. Aici avem de-a face cu un escroc şi, eu ştiu, una dintre calitățile, dacă putem să-i spunem aşa, este tocmai persuasiunea, puterea de convingere", a spus criminalistul Dan Antonescu, pentru Antena3CNN.

Conform informațiilor furnizate de Poliția Capitalei și preluate de sursa menționată anterior, în perioada cuprinsă între martie și prezent, un bărbat în vârstă de 52 de ani, deghizat în femeie, a

profitat de momentele de neatenție ale mai multor victime pentru a sustrage mai multe sume de bani. Trandafir Bănică a fost identificat de polițiști și condamnat deja la nouă luni de închisoare pentru furt calificat.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!