Lună Plină februarie 2023: Zodiile care vor avea parte de o surpriză majoră. Luna Plină a Zăpezii înlătură toate obstacole din viața lor!

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 03 feb 2023, 08:07

Lună Plină în februarie, numită și Luna Plină a Zăpezii 

Sursa: freepik.com

Luna Plină din februarie 2023, numită și Luna Plină a Zăpezii, aduce mari surprize. Când are loc acest fenomen și cum vor fi influențate zodiile de Luna Plină februarie 2023.

Luna Plină în februarie 2023,

numită și Luna Plină a Zăpezii, cade în semnul Leului, semn de Foc care guvernează inima. Această lună plină poartă cheia regăsirii încrederii și va aduce schimbări majore, menite să îmbunătățească viața anumitor nativi ai zodiacului. Când are loc Luna Plină în februarie 2023  și cum va influența acest fenomen zodiile? 

Citește și: Zodiac Chinezesc: Anul 2023 este Anul Speranței. Zodiile hărăzite cu noroc în Anul Iepurelui de Apă  

Când e Luna Plină în februarie 2023 

Luna Plină va avea loc pe data de 5 februarie 2023, iar astrologii spun că acest fenomen va avea un impact semnificativ, în special asupra celor trei zodii de Foc: Berbec, Leu și Săgetător.

Luna Plină din februarie 2023, denumită și Luna Plină Zăpezii, deoarece coincide cu perioada din an în care zăpada este abundentă, cade

în semnul Leului, semn de Foc care guvernează inima și va aduce luminină, speranță și un sentiment puternic de ușurare și regăsire.

Luna plină din februarie te va îndemna să te pui ceva mai mult pe primul loc și să observi cum te sacrifici punând nevoile, fericirea și obiectivele altora înaintea celor personale. 

Luna Plină februarie 2023. Semnificație și influență 

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Luna plină din februarie 2023 mai este cunoscut în cultura amerindiană și drept Luna Zăpezii, însă zodia în care pică este o zodie de Foc- Leu astfel încât tema centrală a perioadei următoare nu are nimic de-a face cu ideea de glacialitate, tăcere și nemișcare, ci aduce în centrul atenției dragostea și chestiuni ale inimii, intensitatea, dinamismul, pasiunea și focul interior (creația), dar și aspecte pragmatice ce țin de muncă și de ceea ce facem efectiv în viața de zi cu zi, de sănătatea noastră, scrie  garbo.ro

În calitate de stăpân al inimii, Leul dorește să poți trăi pe deplin și complet, să începi să fii mai prezent pentru tine. Această Lună scoate adesea la suprafațătot ce ai lăsat nerezolvat, pentru ca tu să vezi, să auzi, să simți și, o dată pentru totdeauna, să vindeci. 

Luna Plină din 5 februarie va avea un impact semnificativ, în special asupra celor trei zodii de Foc: Berbec, Leu și Săgetător. 

Citește și: Lună Nouă februarie 2023: Cele mai norocoase zodii. Ce ne spun astrele

Luna Plină februarie 2023. Berbec 

Luna Plină din februarie 2023 îl îndeamnă pe Berbec să gândească la scară mare, să acționeze cu îndrăzneală și să își asculte inima. Energia Lunii în Leu îți va permite să te cunoști mai bine, să te iubești mai mult și să ai mai multă încredere în tine și în forțele tale. E timpul să strălucești autentic și fără rețineri, să fii curajos și să îndrăznești mai mult! 

Folosește această energie pentru a continua să vindeci răni pe care le păstrezi în inimă și să renunți la tot ce îți stă în cale. 

Luna Plină a Zăpezii 2023. Leu 

Luna Plină a Zăpezii „va arde” obstacolele care stau în calea împlinirii tale. Pasiuni, planuri și dorințe ascunse vor ieși la iveală odată ce îndoielile și temerile care te-au ținut pe loc vor dispărea. 

Paștele 2023 pică pe 16 aprilie! Cum se stabilește data când se sărbătorește Învierea Domnului în calendarul ortodox

Această Lună Plină va fi un moment puternic de autodescoperire și creștere personală. Va fi un moment perfect pentru Leu să se concentreze pe auto-exprimare și creativitate și să acționeze pentru a-și transforma aspirațiile în realitate. Ar trebui să fie mândri de ei înșiși și de realizările lor și să lase talentele lor unice să strălucească.

Lună Plină în februarie. Săgetător.

Această Lună Plină  în Leu se va concentra pe aventură și călătorii pentru Săgetător. Energia Lunii în Leu îi poate inspira pe Săgetători să caute noi experiențe și să exploreze lumea

Îmbrățișează energia acestei Luni pline și fă un salt de credință spre visele tale de călător. Cu toate acestea, odată cu această energie vine și o nevoie de prudență, fii atent la acțiunile și planurile tale și asigură-te că îți iei măsurile de precauție necesare pentru călătoriile tale, potrivit semnificații.ro.

 


Raed Arafat a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns acuzațiilor primite în legătură cu tragedia de la Colectiv, demontând informațiile care au circulat și spunând, clar și răspicat, că nu este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat.