Ludovic Orban solicita controale mult mai stricte dupa inmultirea cazurilor de COVID-19! "Unele cluburi ar trebui inchise!" Iata care sunt masurile drastice luate in considerare de Premier

,

Premierul Ludovic Orban atrage atenția că unele cluburi „ar trebui închise” pentru că nu respectă regulile impuse de autorități în timpul pandemiei de coronavirus.


In articol:

Ludovic Orban solicita controale mult mai stricte dupa inmultirea cazurilor de COVID-19. Șeful Executivului a cerut intensificarea controalelor în mai multe domenii considerate cu probleme, în condițiile în care România se confruntă cu o creștere îngrijorătoare a numărului de cazuri de COVID-19.

Ludovic Orban solicita controale mult mai stricte dupa inmultirea cazurilor de COVID-19

Premierul a cerut verificări mai stricte și la metrou, în transportul feroviar, mai ales spre destinațiile de vacanță, și în transportul intrajudețean cu autocarul.

O problemă este și în benzinării, mai ales pe rutele spre destinațiile de vacantă, unde oamenii alimentează și intră să plătească fără să poarte mascp, a spus Orban. El a cerut benzinăriilor să găsească soluții pentru a oferi spre vânzare măști pentru cei care trebuie să folosească spațiile închise.

Premierul spune că sunt și terase și restaurante în care regulile sunt încălcate cu bună știință.

Citeste si: Ce condiție trebuie să îndeplinească turiștii care vor să meargă în Grecia? Doar așa le este permis accesul în țară

Citeste si: Marcel Vela, anunț important: "Astăzi voi semna Ordinul ministrului Afacerilor Interne prin care..."

„Sunt unele cluburi care după părerea mea ar trebui închise.

Trebuie să ne gândim foarte serios dacă nu luăm și noi măsuri care au fost luate și în alte tări, ca după ora 22-23 să se închidă astfel de tipuri de activități. Va trebui să facem o anaiză și, dacă nu avem capacitatea să-i readucem la respectarea regulilor, putem să luăm asfel de decizii”, a spus premierul, la o ședință care are loc la Ministerul de Interne, la care iau parte toate structurile implicate în lupta anti-coronavirus.

Nu este prima declarație de acest fel a premierului. Întrebat ieri ce măsuri vor fi luate în weekend pentru a evita apariţia unor focare de coronavirus pe litoral, așa cum s-a întâmplat la sfârșitul săpătămânii trecute, Orban a anunțat că vor urma controale la sânge, iar cluburile care nu respectă legea riscă suspendarea autorizaţiilor de funcţionare sau chiar închiderea.

„Controale la sânge care să ducă la amendarea tuturor celor care nu respectă legea şi, inclusiv, la suspendarea unor autorizaţii de funcţionare pentru agenţi economici, organizatori de evenimente care în mod sistematic încalcă legea.

Sunt deja câteva cluburi care parcă se cer singure, nu le dau numele astăzi, dar le ştie toată lumea. Patronilor le transmit de pe acum mesajul că, dacă nu se potolesc, vom închide aceste cluburi”, a spus Orban. (sursa: digi24.ro)

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce condiție trebuie să îndeplinească turiștii care vor să meargă în Grecia? Doar așa le este permis accesul în țară

Ludovic Orban susţine că nu vrea să-l saboteze pe Cîţu: 'Asta este o bazaconie. Moţiunea nu va avea niciun vot din partea parlamentarilor coaliţiei'

Câți bani a pierdut Culiță Sterp după ce a abandonat Survivor România. Ce nu a spus Faimosul despre competiție

Avertisment din partea specialiștilor: "Se schimbă profilul pacienților COVID." Ce categorie de vârstă este afectată?

Povestea fabuloasă a unuia dintre cei mai aventuroşi şi inteligenţi români. A fost mutilat din cauza invidiei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies