Ludovic Orban, anunț important despre pensii. Ce se va întâmpla în perioada următoare?

Author: B.H.
Actualizat: 13 iul 2020, 15:02

În contextul crizei provocate de coronavirus, Ludovic Orban a făcut un anunț important despre pensii. Ce se va întâmpla în perioada următoare?

România a intrat, începând de astăzi, în stare de urgență din cauza infectării unui număr însemnat de persoanele cu noul coronavirus. Ca urmare a acestui aspect, Ludovic Orban a susținut o videoconferință prin care a abordat mai multe subiecte importante, printre care și cel legat de plata pensiilor.

Citeste si: Se schimbă regulile înmormântărilor. Ce se întâmplă în cazul unei persoane decedate din cauza coronavirusului?

Ludovic Orban, anunț important despre pensii. Ce se va întâmpla în perioada următoare?

Ținând cont de situația delicată provocată de răspândirea virusului COVID-19 au apărut întrebări legate de plata pensiilor în perioada imediat următoare.

Citeste si: Stare de urgenta: ce inseamna starea de urgenta si ce masuri se iau

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ludovic Orban a ținut să lămurească acest aspect, dând asigurări că pensiile vor fi plătite la timp și că nu vor exista întârzieri. Avantajați vor fi pensionarii care își încasează pensia pe card, premierul afirmând că există posibilitatea ca în cazul lor banii să fie virați mult mai devreme.

"Au existat mai multe discuţii în privinţa plăţii pensiilor. Încă nu am luat o decizie. Au fost propuneri să se plătească anticipat pe două luni.

Vom asigura pensiile la timp şi într-adevăr în ceea ce priveşte pensiile care sunt plătite prin intermediul băncilor, nu prin intermediul poştei, vom încerca să fie plătite mai repede", a anunţat Ludovic Orban, în timpul videoconferinței, potrivit zf.ro.

Citeste si: Ministrul Educației: Școlile rămân închise până după Paște

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!