Lucian Barbu, din nou la Survivor România 2021? Anunțul neașteptat făcut de Războinic: „Să mă recuperez cât mai repede și...”

,
Lucian Barbu, fost concurent la Survivor România 2021
Lucian Barbu, fost concurent la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Drumul lui Lucian Barbu la Survivor România 2021 s-a încheiat brusc, după o accidentare gravă, dar Războincul încă visează să aducă trofeul acasă. Se va întoarce în competiție?


In articol:

Lucian Barbu a venit la Survivor România 2021 hotărât să câștige, însă lucrurile nu au evoluat în direcția potrivită pentru el, astfel că a fost nevoit să părăsească emisiunea în urma unei accidentări grave. Întrebat dacă se gândește să se întoarcă la Survivor România, Războinicul a oferit un răspuns fără să stea pe gânduri.

Lucian Barbu, dezvăuiri despre o posibilă reîntoarcere la Survivor România

Chiar dacă problemele de sănătate l-au împedicat să continue lupta pe traseele de la Survivor România 2021, Lucian Barbu este mai motivat ca niciodată să se refacă și, dacă va mai avea șansa, să se întoarcă în competiție. După ce a revenit în România, Războinicul a primit o mulțime de întrebări, astfel că a decis să clarifice lucrurile într-un video postat pe Youtube. Printre altele, Lucian Barbu a dezvăluit că își dorește foarte mult să se întoarcă la Survivor România și să demonstreze că este un concurent bun și care se poate descurca indiferent de situație. Războinicul nu a spus dacă vrea să se întoarcă în competiție în acest sezon sau într-un sezon viitor, însă încă visează să devină Supraviețuitor. 

„Da, foarte, foarte mult (n.r își dorește să se întoarcă în competiție). De fapt, acest lucru mă ține să fiu atât de setat mental și fizic să mă recuperez cât mai repede și, sincer, acesta este visul care mă face oarecum să suport realitatea. Faptul că sper că aș putea să mă întorc în competiție mă ajută foarte mult să mă recuperez și mai repede.”, a spus Lucian Brabu, fostul concurent de la Survivor România 2021.

Citeste si: Lucian Barbu s-a inscris la Survivor Romania 2021 din ambitie! Cine a fost FEMEIA care i-a spus ca nu are nicio sansa?

Accidentarea suferită la Survivor România 2021 este una destul de serioasă, Lucian Barbu menționând că s-ar putea recupera complet într-un interval de 6 luni. 

„Ligamentul colateral este franjurat, nu este rupt, din acest motiv stau două luni până se reface, ca apoi să pot să intru în operație. Ligamentele anterioare încrucișate sunt rupte și meniscurile sunt ciupite. O să fie mult de muncă, dar nu este ceva imposibil de reparat. Sunt optimist în privința asta, adică sper să îmi revin în mai puțin de 6 luni.”, acesta este diagnosticul pe care Lucian Barbu de la Survivor România 2021 l-a primit din partea medicilor.

Citeste si: Primele imagini cu Lucian Barbu la aeroport dupa revenirea in tara de la Survivor Romania 2021! Declaratii in premiera ale Razboinicului despre ce s-a intamplat in competitie

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Lucian Barbu, Războinicul de la „Survivor România”, a trecut printr-o serie de încercări dramatice: „Chiar și așa, doctorii i-au spus că voi fi o legumă toată viață”

Ciutacu sustine ca Guvernul și Ministerul Sporturilor și-au bătut joc de un mare campion: De ce nu merită, băi nesimțiților? Este o performanță gigantică!/Video

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Lucian Barbu

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies