Lovitură grea pentru românii care merg în această țară. Restricțiile au fost reintroduse. Toată lumea trebuie să știe asta

,
Lovitură grea pentru românii care merg în această țară. Restricțiile au fost reintroduse
Noi restrictii in Europa[Sursa foto: PixaBay]

Încă o țară din Europa a reintrodus restricțiile începând de duminică, la doar o lună după ce măsurile au fost ridicate. Românii care merg în această țară trebuie să se aștepte la măsuri mult mai dure .


In articol:

Restricțiile au fost reintroduse treptat în mai multe țări din Europa. De duminică, o nouă țară a introdus măsuri mult mai dure, după ce numărul infectărilor cu noua variantă Delta a virusului COVID-19 a crescut semnificativ. Unde s-a luat această decizie.

O nouă țară din Europa a reintrodus restricțiile

Încă o țară din Europa a reintrodus restricțiile, la doar o lună după ce au fost ridicate. După patru săptămâni de la ridicarea restrictiilor, numărul infectărilor cu noua variantă Delta a coronavirus a îngresitrat o creștere semnificativă, astfel s-a decis impunerea unor noi măsuri pentru a stopa răspândirea noii versiuni care este mult mai contagioasă.

Lovitură grea pentru românii care merg în această țară. Restricțiile au fost reintroduse
Islanda reintroduce restrictiile[Sursa foto: PixaBay]

Islanda a decis să reintroducă restricțiile după ce varianta Delta a început să se răspândească cu rapiditate și pe teritoriul acestei țări.

”Vaccinarea a avansat deosebit de bine în Islanda și putem să ne felicităm pentru asta. Cu toate acestea, trebuie să luăm masuri pentru a atenua situația actuală”, a declarat prim-ministrul Katrin Jakobsdottir la televiziunea publică, după o reuniune de guvern.

Citeste si: Este anunțul momentului în România! Te vaccinezi și stai acasă! Pe bani! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis

Oficialii islandezi au decis că, până la data de 13 august 2021, adunările publice să fie limitate la 200 de persoane, iar respectarea distanței de un metru între persoane va fi

din nou impusă pe teritoriul acestei țări. Masca de protecție va fi obligatorie în spațiile publice închise. De asemenea, barurile și restaurantele vor fi închise la ora 23:00, în timp ce, piscinele și sălile de fitness vor fi limitate la 75% din capacitate.

Lovitură grea pentru românii care merg în această țară. Restricțiile au fost reintroduse
Noi restrictii in Islanda[Sursa foto: PixaBay]

Rata de vaccinare în Islanda este foarte ridicată, o proporție de 85% din populația de peste 16 ani s-a imunizat până la acest moment.

În urmă cu o lună, Islanda ridicase toate restricțiile în spațiile închise, fiind o adevătrată premieră în Europa.

Majoritatea cazurilor sunt determinate de noua variantă Delta a virusului Covid-19, care s-a răspândit cu rapiditate în mai multe țări europene, printre care și Islanda, țară care a decis să reintroducă restircțiile, la doar o lună după ce le ridicase.

Citeste si: Noi restricții de la 1 august! Masca de protecție rămâne obligatorie. Iată ce măsuri îi așteaptă pe români

 

Citește-ne pe
Citește și:

Noi restricții de la 1 august! Masca de protecție rămâne obligatorie. Iată ce măsuri îi așteaptă pe români

VIDEO | Purtărorul de cuvânt al USR îngroapă Guvernul Ciucă: Negocierile NU se pot finaliza înainte de termenul constituțional

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

ULTIMĂ ORĂ! CERT-RO avertizează: Atenție la felul în care completați formularul pentru Grecia

Este anunțul momentului în România! Te vaccinezi și stai acasă! Pe bani! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies