Lovitură dată de Anda Adam după retragerea de la Bravo, ai stil! Celebrities! Ce a făcut cântăreața împreună cu logodnicul ei

,
Anda Adam s-a retras de la Bravo, ai stil! Celebrities

Anda Adam, videoclip alaturi de iubitul ei

[Sursa foto: Captură YouTube]

Anda Adam a luat decizia neasteptata de a se retrage din competitia Bravo, ai stil! Celebrities.


In articol:

Anda Adam a făcut anunțul trist în Gala din sâmbăta ce tocmai a trecut despre retragerea ei din competiția Bravo, ai stil! Celebrities. Mai mult, cântăreață a vorbit cu ochii în lacrimi despre faptul că mama ei are probleme de sănătate și ar putea fi nevoita să treacă printr-o intervenție chirurgicala.

Citeste si: EXCLUSIV! Prima declarație a Andei Adam după ce s-a retras din competiția Bravo, ai stil! Celebrities

De ce a renuntat Anda Adam la Bravo, ai stil! Celebrities

Motivul pentru care Anda Adam a plecat de la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Anda Adam s-a retras din competitia Bravo, ai stil! Celebrities

"Este vorba de mama mea. Ea trăiește în Statele Unite de 20 și ceva de ani și este foarte posibil să sar într-un avion și să fiu alaturi de ea în cazul în care vă face o operație. Din păcate, este singura, nu s-a recăsătorit. Nu exista niciun alt membru al familiei mele acolo. Părințîi mei sunt despărțiți, tatăl meu trăiește în Australia. Nu are decât doua prietene și o vecina și daca vă trece printr-o intervenție chirurgicala, eu vă trebui să-i fiu alaturi indiferent de proiectele pe care le am. Nu am stiu că exista și lucruri în viață care pot să iți sucească tot sensul sau cursul lucrurilor."

Citeste si: Anda Adam s-a retras din competiția Bravo, ai stil! Celebrities. Cântăreața a făcut anunțul cu ochii lăcrimând. Motivul este cu adevărat dureros

Anda Adam i-a uimit pe toți cu prestația pe care a avut-o în ultima ei Gala alegând una din cele mai sexy ținute din istoria Bravo, ai stil! Celebrities. Raluca Badulescu a catalogat ținută Andei Adam drept una excepțională datorita pieselor folosite în alcătuirea styling-ului, mi cu seama șapcă și body-ul pe care cântăreață l-a purtat.

Anda Adam a parasit Bravo, ai stil! Celebrities

Anda Adam, ipostaze fierbinti alaturi de iubitul ei

[Sursa foto: Captură YouTube]

Anda Adam, unul din cele mai hot videoclipuri alaturi de iubitul ei

La trei zile după plecarea de la Bravo, ai stil! Celebrities, Anda Adam a dat lovitura pe piață muzicala scoțând o noua melodie "Nu mă lasă așa", însă surpriza cea mare vine din partea videoclipului cântăreței unde apare și logodnicul ei în ipostaze tandre alaturi de vedeta. Chiar Anda Adam vorbea în cadrul Bravo, ai stil! Celebrities despre faptul că vă apărea într-un videoclip alaturi de logodnicul ei și asta a spus-o la defilarea lui Ruxi care era îmbracă extrem de sexy. Anda i-a spus în gluma că ar face un videoclip cu ea, însă nu poate pentru că îi e frica să nu îi fure logodnicul.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Anda Adam, final de moment cu ochii în lacrimi și vocea tremurândă la Bravo, ai stil! Celebrities. Discursul vedetei avea să schimbe totul în cadrul competiției:"Multa...

Vladimir Putin vorbește despre un posibil act de 'sabotaj' în cazul avarierii gazoductului Nord Stream

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Suferința din spatele succesului! Amna și Adina Halas au avut parte de aceeași dramă:"Mă pun în locul copilului și încep să plâng"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies