EXCLUSIV! Prima declarație a Andei Adam după ce s-a retras din competiția Bravo, ai stil! Celebrities

,
Prima declaratie a Andei Adam dupa ce a renuntat la Bravo, ai stil! Celebrities

Anda Adam, primele reactii dupa ce a parasit Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Anda Adam s-a retras in glorie din competitia Bravo, ai stil! Celebrities, insa nu inainte de a si explica motivul.

Anda Adam a oferit sâmbăta seara un show de zile mari fară că nimeni să bănuiască faptul că vedeta urma să se retragă din competiția Bravo, ai stil! Celebrities.

Cântăreață cu aproape doua milioane de urmăritori pe Instagram și cu o cariera de peste 22 de ani în industria muzicii și a showbiz-ului nu și-a mai anunțat indicativul la care fanii puteau să dea sms-uri și să fie votata și a ales să le spună Sărbători fericite și să mulțumească pentru țoață sustinera de care a avut parte în concurs, insistând pe faptul că cel mai important lucru este sănătatea celor dragi.

Citeste si: Anda Adam s-a retras din competiția Bravo, ai stil! Celebrities. Cântăreața a făcut anunțul cu ochii lăcrimând. Motivul este cu adevărat dureros

Anda Adam, prima declaratie dupa ce a parasit competitia Bravo, ai stil! Celebrities 

De ce a renuntat Anda Adam la Bravo, ai stil! Celebrities

Motivul pentru care Anda Adam a plecat de la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Tocmai la sfârșit competiției, Anda a făcut și anunțul în care a spus că nu mai poate continua proiectul Bravo, ai stil! Celebrities deoarece mama ei are nevoie de sprijin fiind singura în SUA și urmând probabil să treacă printr-o intervenție chirurgicala.

La finalul Galei cu numărul 14, Anda Adam a acordat un scurt interviu în culise unde a vorbit pe scurt despre acest lucru destul de dureros în prag de Sărbători.

Anda Adam: "Am vrut să mă retrag din competiție, dar stiu că cel mai important este că cei dragi mie să fie sănătoși și cred că sănătatea și familia sunt pe primul plan. A fost o onoare să fiu aici la Bravo, ai stil! Celebrities, vă mulțumesc pentru țoață susținerea și sper că tot ce o să urmeze să fie în bine și să mă pot întoarce aici în platou și să le văd pe fete în continuare în competiție, vă iubesc, a încheiat Anda Adam. Cântăreață a primit sute de mesaje de susținere din partea fanilor urandu-i sănătate ei cât și mamei și familiei sale.

Anda Adam s-a retras din competitia Bravo, ai stil! Celebrities facand un show memorabil

Citeste si: Anda Adam, final de moment cu ochii în lacrimi și vocea tremurândă la Bravo, ai stil! Celebrities. Discursul vedetei avea să schimbe totul în cadrul competiției:"Multa sănătate alături de cei iubiți!"

" Este vorba de mama mea. Ea trăiește în Statele Unite de 20 și ceva de ani și este foarte posibil să sar într-un avion și să fiu alaturi de ea în cazul în care vă face o operație. Din păcate, este singura, nu s-a recăsătorit. Nu exista niciun alt membru al familiei mele acolo. Părinții mei sunt despărțiți, tatăl meu trăiește în Australia. Nu are decât doua prietene și o vecina și daca vă trece printr-o intervenție chirurgicala, eu vă trebui să-i fiu alaturi indiferent de proiectele pe care le am. Nu am stiu că exista și lucruri în viață care pot să iți sucească tot sensul sau cursul lucrurilor,"   a spus cantareata atunci cand a hotarat sa se retraga din competitia Bravo, ai stil! Celebrities.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Suferința din spatele succesului! Amna și Adina Halas au avut parte de aceeași dramă:"Mă pun în locul copilului și încep să plâng"

Presa ucraineană: Racheta căzută la 22 de kilometri de granița României ar fi fost lansată de Ucraina

Suferința din spatele succesului! Amna și Adina Halas au avut parte de aceeași dramă:"Mă pun în locul copilului și încep să plâng"

Nicoleta Dragne, foc si para pe Viviana Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities:"Nu m-ati vazut niciodata rea si nu va doresc. In platou se comporta ca un catel dresat si...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies