Lovitură cumplită pentru Radu! Noul concurent, Alexandru, a devenit rivalul lui de temut, după ce i-a mărturisit Cristinei că o place! „Ești favorita mea” Aflați ce reacții se vor stârni în Casa iubirii, vineri, 9 iunie, de la 10:00 și 16:30

Author: Ana Filip
Actualizat: 08 iun 2023, 19:06

Alexandru, întâlnire neașteptată cu Cristina în camera roșie, spre marea dezamăgire a lui Radu! Ce reacții se vor stârni vineri, 9 iunie, în Casă iubirii, după ce Bianca va avea un dialog halucinant cu Laurențiu! „La tine ce s-a schimbat?” 

Cel de-al doilea sezon al îndrăgitei emisiuni Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație petrecute pe platoul de filmare sau în camera roșie, multe tensiuni aprige, iscate din gelozii și orgoliu, dar și multe răsturnări uluitoare de situație. Dacă săptămâna a început într-o notă mai relaxată deoarece un nou concurent a pășit în cadrul show-ului pentru a-și caută jumătatea, treptat însă lucrurile s-au precipitat iscându-se noi tensiuni și discuții în contradictoriu.

În ediția de joi, Radu s-a supărat teribil din cauza atitudinii afișată de fosta lui iubita, Cristina și cei doi au ajuns din nou să se certe în camera roșie, în loc să încerce să își rezolve vechile probleme. Ediția de vineri se anunță la fel de palpitantă, deoarece vor avea loc noi întâlniri de senzație în camera roșie.

Lovitură cumplită pentru Radu! Noul concurent, Alexandru, a devenit rivalul lui de temut, după ce i-a mărturisit Cristinei că o place

În ediția de vineri, 9 iunie 2023, în Casa iubirii se vor iscă noi tensiuni însă se vor petrece și multe momente romantice în camera roșie. Printre concurenții care se vor întâlni în camera roșie se numără Cristina și Alexandru, care a mărturisit încă de la început că o admira, dar și Bianca și Laurențiu, care vor încerca să mai dea o șansă unei posibile relații și vor purta o conversație mai calmă și mai tandră.

Cei care vor deschide seria întâlnirilor în camera roșie vor fi Cristina și Alexandru. Vizibil emoționat, noul concurent a îndrăznit să îi dezvăluie acesteia faptul că o place încă de când a intrat ea în emisiune, dându-i de înțeles că vrea să lupte pentru inima ei.

Alexandru: Din prima clipă de când ai intrat în casă, toți prietenii mei, toată lumea știa că ești favorită mea!

Cristina: Serios?

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer

Citește și: Tensiune mica: ce cauze sunt si cum trebuie sa actionati

Alexandru: Mă bucur că fac ce îmi spune inima și cine știe...

Îmi place că pui suflet! Mai rar persoane care pun suflet așa! Ești pătimașă! Ești că o turcoaică! Turcoaicele pun așa patos!

Cristina: Wow!

Pe de altă parte, Bianca se va reîntâlni în camera roșie cu Laurențiu și vor încerca să își lămurească vechile lor neînțelegeri, purtând o discuție mai matură. La un moment dat cei doi se vor apropia mai mult, iar Bianca îl va invită pe concurent să se întindă pe canapea alături de ea pentru a se odihni.

Armin Nicoară și Claudia Puican au împlinit un an de căsnicie! Ce mesaje și-au transmis cei doi: „Într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri”

Citește și: Robert a chemat-o pe Bianca în camera roșie pentru a îngropa securea războiului! „Nu o să te mai atac!” Iată ce surpriză i-a pregătit concurenta și cum a reacționat rivala ei, Mihaela

Citește și: Mihaela a izbucnit în lacrimi, după o discuție aprinsă cu Radu, în Casa iubirii! „Ne ignoră toți!” Concurenta a lansat reproșuri tuturor băieților, acuzându-i că au de gând să o despartă de Robert

 


Lorena a trecut prin momente aprige de gelozie, după ce Laurențiu i-a făcut complimente Catincăi și s-a apropiat de ea! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii și ce decizie a luat Lorena! „Sunt multe lucruri care trebuie clarificate!”