Felicitari! S-a logodit chiar inainte de Marea Finala! Cine este concurenta care a primit INELUL

Author: O.P.
Actualizat: 01 iun 2020, 17:29

Felicitari! Una dintre cele mai iubite concurente de la ''Survivor Romania'' s-a logodit.

Lola, Emanuel, Iancu și Elena au fost marii finaliști ai competiției care i-a ținut cu sufletul la gură pe telespectatori.

Citeste si: Elena Ionescu, declaratii incendiare dupa ce a castigat ''Survivor Romania'': ''Pentru mine este un Survivor''

Imediat după ce a fost eliminată de la Survivor, Lola Crudu a primit cea mai frumoasă surpriză din viața sa. În timpul competiției, Lola a vorbit de multe ori despre iubitul său George, iar în finală, acesta a venit cu un superb inel de logodnă, pentru a o cere de soție.

Zodiac chinezesc FEBRUARIE 2023: Zodiile care se bucură de succes. Previziuni astrale în Anul Iepurelui de Apă

„Eu sunt cea mai câștigată. Eu nu mă așteptam să ajung până în acest moment. Țin să le mulțumesc celor de acasă că m-au votat până în acest moment.

Citeste si: Iancu Sterp, primele declaratii dupa ce Elena Ionescu a castigat ''Survivor Romania'': ''Pe oamenii adevarati...''

Am cunoscut niște oameni extraordinari și am legat niște prietenii pe viață Eu sunt mândră de mine, că am ajuns până aici, că am fost selectată.

Îmi doresc ca premiul să meargă la un războinic. Și ca să vedeți că Lola e marea câștigătoare. Am primit premiul cel mare"
, a declarat Lola dupa ce a pierdut finala în fața Elenei Ionescu și a arătat mândră inelul de la iubitul său.

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies