Locuitorii din Izvoarele au parte de nou fenomen socant. Apa din fantani e fierbinte!

La Izvoarele panica e cuvantul de ordine! Bietii oameni nu mai stiu cum e sa pui capul pe perna si sa dormi linistit si fara teama ca o nenorocire se poate intampla.

##VIDEO85477##Dupa ce pamantul s-a cutremurat de parca o forta nevazuta ar salaslui sub casele lor, acum alte semne stranii apar. Apa din fantani e calda. Totul a inceput in urma cu cateva zile, cand unul dintre sateni a vazut ca apa din fantana din curtea bisericii, altadata rece ca gheata, era calda ca si cum ar fi fost incalzita pe aragaz.

Oamenii spun ca fenomenul se intampla mai ales dimineata si sunt zile in care din fantana scot chiar apa fierbinte, aburinda. Deocamdata, nimeni nu stie de ce apa scoasa de la 40 de metri este calda. Banuiala localnicilor se indreapta catre sutele de cutremure care au zguduit localitatea aproape doua luni.

Autoritatile promit ca vor inspecta fenomenul si vor face verificari si teste. Localnicii, insa, nu mai cred o iota din vorbele autoritatilor. Explicatiile de pana acum nu i-au linistit si nici nu i-au lamurit in vreun fel. Dupa ei, doar Dumnezeu ar putea sa ii mai apere de vreo nenorocire.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate