Georgiana Lobonț și familia sa, răsfăț total în vacanța de lux, de 10000 de euro, din Maldive!

,
georgiana  lobont

Georgiana Lobont in vacanta in Maldive

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Îndrăgita cântăreață Georgiana Lobonț se află împreună cu familia ei și câțiva prieteni într-o vacanță de lux în Maldive!

Talentata artistă de muzică populară, Georgiana Lobonț, supranumită de fanii săi și „prințesa muzicii populare din Ardeal”, a devenit în ultimii ani din ce în ce mai cunoscută și apreciată pe piața muzicală. Îndrăgită cântăreața se bucură de mare succes și câștigă lunar zeci de mii de euro numai din piesele postate pe Youtube, pe lângă evenimentele private la care participa.

Georgiana Lobonț și familia sa, răsfăț total în vacanța de lux, de 10000 de euro, în Maldive!

Tânăra artistă Georgiana Lobonț a acceptat să între câteva minute prin video call cu Teo Trandafir și Bursucu, pentru a le arată în ce paradis exotic spectaculos se află împreună cu familia să. Această se află în vacanță de lux împreună cu familia să și câțiva prieteni apropiați în Maldive.

georgiana  lobont

Georgiana Lobonț este impreuna cu familia sa, alaturi de colegul ei breasla Fane Banateanu, in vacanta in Maldive

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Georgiana Lobonț, replică la mesajul unei fane de pe social media! “Uneori depășim limitele”

Celebra artista a intrat în direct alături de un coleg de breaslă Fane Banateanu, despre care a spus că vor realiza o piesă împreună al cărei videoclip îl vor filma chiar în timpul aceste vacanțe în Maldive, într-una din zilele următoare.

"Sunt cu Fane Banateanu cel mai mare showman din Banat, din Timișoara! Imediat mergem să vedem rechinii, la ora 18:00 cei de aici le dau mâncare la rechini! E foarte tare! Oricum pe aici trec rechinii sunt din aceia micuți, dar am văzut și mari! Nu ne fac rău! Noi o să facem și o melodie împreună! Rareș a venit cu tot instrumentarul lui, soțul meu filmează, nu știu dacă voi știți, dar Rareș îmi face majoritatea videoclipurilor.

El a venit cu echipamentul lui video și o să facem un videoclip la o melodie nouă nouță! O prima colaborare între Georgiana Lobonț și Fane Banateanu!", a spus Georgiana Lobonț.

Citeste si: EXCLUSIV! Georgiana Lobonț și Armin Nicoară s-au tot certat și împăcat, însă acum totul este clar în relația lor: "Fiecare e pe cont propriu". Ce pregătesc cei doi artiști?

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ce așteptări are fosta soție a lui Sebastian Chitoșcă de la viitoarea relație? Alexandra este pregătită să iubească din nou

Stoltenberg anunță că NATO schimbă foaia cu China: Măsuri dure pentru reducerea dependenței

Ce așteptări are fosta soție a lui Sebastian Chitoșcă de la viitoarea relație? Alexandra este pregătită să iubească din nou

Cu cine a fost surprinsă Viviana Sposub înainte de Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies